menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.283 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Worms Battlegrounds + Worms Wmd Double Pack - Xbox One

Se alt i Worms

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Worms Battlegrounds + Worms Wmd Double Pack

SerieWorms
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategiSjov
TagsWorms Battlegrounds + Worms Wmd Double Pack, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Fakta om Worms Battlegrounds + Worms Wmd Double Pack

SerieWorms
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreStrategiSjov
TagsWorms Battlegrounds + Worms Wmd Double Pack, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes godt om spil.

Hos dvdoo.dk er lidenskaben for spil meget høj. Den enorme spilinteresse er noget vi med glæde viderebringer til vores kunder på grund af det store udvalg i spil-sektionen. Takket være det enorme udvalg og de adskillige genrer indenfor spil, er vi klippefaste i troen på, at du finder det spil, du gerne vil have.

Det sortiment du finder hos os, favner bredt fra de seneste udgaver af Sims, Assasins Creed og Fifa til klassiske spil som Age Of Empires, Civilization og Mario Kart. Det er ikke en hindring om du ligger inde med en ældre spillekonsol, for vi har spil til enhver.

Er det en gaveidé, du er på jagt efter, i stedet for noget til dig selv, men derimod til den yngre årgang, så kan du nemt finde spil, som udfordrer de mindste og fodrer dem med læring. Lige fra Dora Udforskeren og Pixeline til de yngste og Disney Infinity og Pokemon til de lidt større børn.

Vi håber, at vores egen interesse for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at Worms Battlegrounds + Worms Wmd Double Pack vil skabe glæde hver gang, du er klar på underholdning i selskab med din xbox one. Vi håber at dit nye spil bliver en klassiker i din spilsamling.

Film, musik og spil fra hele verden siden 1999.

Dvdoo.dk blev etableret i 1999, og er blandt landets ældste forhandlere af film på nettet. Sammenligner man vores netshop med de øvrige markeder, har vi endvidere en af landets ældste netshops. Da dvdoo.dk blev lanceret var det som en DVD onlinebutik. Og som årene er gået, mens vores begejstring for nye film og nye tekniske formater bare udviklede sig mere og mere, startede kærligheden for musikken og spiluniverset. Så det var indlysende for os, at både spil og CD'er kom ind i dvdoo.dk's sortiment.

Konstant at arbejde for gode kundeoplevelser har altid været helt essentielt for dvdoo.dk. Og efterhånden har de mange års erfaring i branchen givet os et farverigt og deltaljeret billede af, hvad kunder har af forventninger og ønsker til lige netop vores webbutik. Det skal skinne tydeligt igennem, at vi har en dyb passion for musik, film og spil og vi håber at denne kærlighed for det digitale brænder igennem, og smitter af på samtlige, der kommer forbi vores univers af underholdning.

Spørgsmål til film, spil eller musik kan du tit finde svar på i vores FAQ. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for assistance. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit besøg hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners