menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.332 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Xbox One

Se alt i Teenage Mutant Ninja Turtles

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

SerieTeenage Mutant Ninja Turtles
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
TagsTeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Fakta om Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

SerieTeenage Mutant Ninja Turtles
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAction
TagsTeenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af spil.

Hos dvdoo har vi en enorm lidenskab for spil. Denne enorme lidenskab deler vi gladeligt med hver enkelt kunde via vores brede udvalg i kategorien spil. Spiluniverset byder på mange genrer og kombineret med vores store udvalg, så er det lige før, at vi kan garantere, at du hos dvdoo altid kan finde netop det spil, du har i kikkerten.

Udvalget hos dvdoo er stort fra de seneste udgaver af Battlefield, Skylanders og Assasins Creed til klassiske spil som Tekken, Age Of Empires og Mario Kart. En gammel spillekonsol er bestemt ikke en hindring for at kunne spille, da vi har spil til alle.

Søger du ikke efter et spil til dig selv, men i stedet til dit barn, så kan du uden besvær finde spil, som udfordrer dine børn og fodrer dem med læring og leg. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Pixeline til de små og Teenage Mutant Ninja Turtles og Pokemon til de lidt ældre børn.

Det vil glæde os hvis vores lidenskab for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du tit vil spille Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, når du sætter det i xbox one. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Et univers fuld af film, spil og musik siden 1999.

Vi er landets ældste forhandler af film på nettet, da vi har eksisteret siden 1999. Sammenligner man os med de øvrige markeder, er vi faktisk også blandt Danmarks ældste webshops. Som navnet dvdoo.dk antyder, var det primært DVD film vi havde i vores sortiment, da vi etablerede vores webshop. Og i årenes løb, mens flere filmformater kom frem og vores lidenskab for film bare blev ved at gro, begyndte en tilsvarende interesse for spiluniverset og musikken at tage form. Derfor var det helt naturligt, at CD'er og spil blev en fast del af vores sortiment.

Det er vigtigt for os, at vi altid bestræber os på, og får skabt, den gode oplevelse for kunden. Og efterhånden har de mange års erfaring i denne branche givet os et deltaljeret og farverigt billede af, hvad du som kunde har af ønsker, når du kommer forbi vores internetbutik. Vi ønsker bl.a., at vores store interesse i spil, musik og film er helt tydelig, og smitter af på alle, som besøger vores univers af kvalitetsunderholdning.

Ligger du inde med et eller flere spørgsmål så har vi en god FAQ sektion, hvor du som regel kan finde svar. Ellers er du selvfølgelig også til enhver tid velkommen til at kontakte vores kundeservice per telefon eller via e-mail, som altid hjælper dig med et smil på læben. Vi ønsker dig god fornøjelse med besøget i vores webbutik.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners