menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • Vi bytter til 31. JanuarVi bytter til
  31. januar 2023
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.211 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     
Bullet Vi bytter til 31. januar

Resident Evil 2 - Lenticular Sleeve - Xbox One

Se alt i Resident Evil

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Resident Evil 2 (Lenticular Sleeve)

SerieResident Evil
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionHorror
TagsResident Evil 2 (Lenticular Sleeve), Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Fakta om Resident Evil 2 (Lenticular Sleeve)

SerieResident Evil
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionHorror
TagsResident Evil 2 (Lenticular Sleeve), Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af spil.

Vi er meget interesserede i spil. Den enorme spilinteresse er noget vi gladeligt videregiver til vores kunder på grund af det store udvalg af spil. Hos os finder du forskellige genrer og kombineret med det brede udvalg af spil, så er det lige før vi kan garantere, at vi har nøjagtig det spil i sortimentet, som du har i kikkerten.

Det sortiment du finder hos dvdoo.dk, favner vidt fra helt dugfriske udgivelser af Fifa, Battlefield og GTA til spil som Counter Strike 1.6, Red Alert og Mario Kart. Der er ikke nogen grund til at bekymre sig om en konsol er af ældre dato, for vi har spillene til stort set enhver.

Er du på jagt efter en gave og ikke et spil til dig selv, men snarere noget til dit barn, så kan du uden besvær finde spil, som udfordrer dine børn og som giver dem leg og læring. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Super Mario og Teenage Mutant Ninja Turtles til de større børn.

Vi håber, at vores passion har smittet dig - bare lidt, og at Resident Evil 2 (Lenticular Sleeve) vil betyde masser af fornøjelige spilletimer, når du er klar på underholdning i selskab med din xbox one. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye spil.

Et univers fyldt med musik, film og spil siden 1999.

Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og er blandt landets ældste forhandlere af film på internettet. Ser man på de øvrige markeder er vi faktisk også en af landets ældste internetbutikker. Som navnet dvdoo.dk antyder, var det kun DVD film vi havde i vores sortiment, da vi etablerede vores onlinebutik. Og i årenes løb, mens begejstringen for film blev ved med at vokse og nye filmformater opstod, blev vores store kærlighed for både musik og spil grundlagt. Derfor var det en selvfølge, at CD'er og spil blev en fast del af vores udvalg.

Vi bestræber os hele tiden på at skabe den gode kundeoplevelse. Og med mere end et årtis indsigt i denne branche har vi fået opbygget et grundigt kendskab til, hvilke forventninger vores kunder har, når de vælger at benytte vores webshop. Blandt andet har vi et ønske om, at vores store interesse i universet af film, musik og spil skinner klart igennem, og smitter af på dig, når du besøger vores verden af underholdning.

Spørgsmål til musik, film eller spil kan du ofte finde gode svar på i vores store FAQ. Ellers er du naturligvis også velkommen til at kontakte kundeservice via e-mail eller per telefon, der altid hjælper dig med et smil på læben. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners