menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.332 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

Need For Speed: Rivals - Complete Edition - Xbox One

Se alt i Need For Speed

Varen kan ikke leveres i øjeblikketVis video

Fakta om Need For Speed: Rivals - Complete Edition

SerieNeed For Speed
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRacing
TagsNeed For Speed: Rivals, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Fakta om Need For Speed: Rivals - Complete Edition

SerieNeed For Speed
Platformxbox one
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreRacing
TagsNeed For Speed: Rivals, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Video

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af at spille.

Passionen for spil er stor hos dvdoo.dk. Det er naturligvis en lidenskab, som vi er glade for at kunne bringe videre til kunderne via vores kæmpe store sortiment indenfor kategorien spil. På grund af de mange genrer og vores store udvalg indenfor spil, er vi næsten sikre på, at du hos os kan finde lige nøjagtig det spil, du har i kikkerten.

Vores sortiment spænder bredt fra de nyeste udgaver af Skylanders, Fifa og GTA til spil som Tekken, Age Of Empires og Red Alert. Det er bestemt ikke nogen hindring selvom du har en ældre konsol, da vi har spillene til næsten alle former for konsoller.

Hvis spillet som du er på jagt efter ikke er til dig selv, men derimod til dit barn, så tilbyder vi også et stort antal lærerige og udfordrende spil til de mindste. Lige fra Dora Udforskeren og Pixeline som kan spilles fra 3 års alderen og Pokemon og Teenage Mutant Ninja Turtles til de større børn.

Det er vores håb, at vores egen passion for spil brænder igennem og sætter sig på dig, og at Need For Speed: Rivals - Complete Edition skaber glæde hver eneste gang, du er klar på underholdning i selskab med din xbox one. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Et univers fyldt med film, musik og spil siden 1999.

Vi er Danmarks ældste forhandler af film på internettet, da vi har eksisteret siden 1999. På tværs af alle markeder er vi derudover en af Danmarks ældste online butikker. Til at begynde med havde vi udelukkende DVD produkter på hylderne i vores netshop. Og som årene er gået, mens vores passion for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom til, fik vi også interesse i både musik- og spiluniverset. Det var derfor indlysende for os, at kunderne også skulle få dvdoo.dk som fast leverandør af CD'er og spil.

At skabe den gode kundeoplevelse, er noget vi konstant arbejder på. Og de mange års branchekendskab har med tiden givet os et farverigt og nuanceret billede af, hvad du som kunde forventer, når du besøger os. For os er det essentielt, at vores dybe interesse i spil-, musik- og filmuniverset tydeligt skinner igennem, og smitter positivt af på alle, der besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Spørgsmål til musik, spil eller film kan du ofte finde gode svar på i vores store FAQ. Vores kundeservice står derudover altid til din rådighed til at svare på dine spørgsmål, og du kan få fat i os enten per telefon eller via e-mail. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med besøget hos dvdoo.dk.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners