menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   5/5 på Trustpilot     Bullet  Gratis levering ved køb over 799 kr.

Chronos: Before The Ashes - Xbox One

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om Chronos: Before The Ashes

PlatformXbox One
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentThq
TagsChronos: Before The Ashes, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Fakta om Chronos: Before The Ashes

PlatformXbox One
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionAdventure
ProducentThq
TagsChronos: Before The Ashes, Til Xbox One, Xone, Xbox 1, Xboxone, Xbox1

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi holder meget af at spille.

Interessen for spil er stor her hos dvdoo. Denne store interesse giver vi gerne videre til kunderne via det brede spil-udvalg. Hos os finder du et bredt udvalg af spil og kombineret med de forskellige genrer, så er vi så godt som overbeviste om, at du vil finde spillet, du har i kikkerten.

Udvalget hos os er bredt fra de nyeste versioner af GTA, Battlefield og simulatorspil til ældre klassikere som Donkey Kong, Tekken og Civilization. En ældre konsol er bestemt ikke nogen hindring for at kunne spille, for vi kan fremskaffe spil til enhver.

Søger du ikke efter et spil til dig selv, men i stedet til børn, så eksisterer der adskillige udfordringer med læring til de mindste. Lige fra Pixeline og Dora Udforskeren til de små og Teenage Mutant Ninja Turtles og Super Mario til de lidt større børn.

Vi håber vores passion for spil smitter bare lidt af på dig, og at Chronos: Before The Ashes vil skabe glæde hver gang, du er klar på underholdning i selskab med din xbox one. Vi ønsker dig god fornøjelse med dit nye spil.

Spil, musik og film fra hele verden siden slutningen af 1990'erne.

Dvdoo.dk er den ældste forhandler af film online i Danmark, da vi har solgt spil, film og musik siden 1999. På tværs af alle markeder er vi derudover blandt landets ældste webbutikker. Da vi startede op, var det som en DVD webbutik. Og som årene gik, mens lidenskaben for film og nye filmformater blot fortsatte med at gro, begyndte en interesse for musik og spil at gro. Så det var indlysende for os, at både spil og CD'er kom ind i dvdoo.dk's sortiment.

For os er det meget vigtigt, at vi altid har fokus på, og får frembragt, den gode kundeoplevelse. Og vores mange år i branchen med online salg af musik, spil og film har som årene er gået, givet os omfattende viden om, hvad kunder forventer, når de benytter dvdoo.dk. Vi ønsker blandt andet, at vores dybe lidenskab for spil-, film- og musikuniverset skinner klart igennem, og smitter af på samtlige, der kommer forbi vores verden af underholdning.

Spørgsmål til spil, musik eller film kan du som regel finde svar på i vores FAQ. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice, der altid hjælper med et smil. Vi håber dit besøg i vores webshop bliver en rigtig god fornøjelse.

Information
  • Kontakt kundeservice
  • Spørgsmål og Svar
  • Altid 30 dages returret
  • Om os
  • Nyhedsbrev
  • Ordrestatus
  • Handelsbetingelser
  • Persondatapolitik
  • Cookies
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

27.164 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners