menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • LeveringDanmarks største
  filmudvalg
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  28.335 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     

The Crew - Xbox 360

Se alt i The Crew

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Crew

SerieThe Crew
Platformxbox 360
GenreBilspilRacing
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsThe Crew, Til Xbox 360, Xbox360, X360

Fakta om The Crew

SerieThe Crew
Platformxbox 360
GenreBilspilRacing
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
TagsThe Crew, Til Xbox 360, Xbox360, X360

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Vi synes rigtig godt om spil.

Vi er særligt passionerede når det drejer sig om spil. Vi er begejstrede for at kunne bringe denne interesse videre til vores kunder via vores brede udvalg indenfor spil-kategorien. Hos os finder du forskellige genrer og kombineret med det enorme udvalg af spil, så er det vores klare overbevisning, at du finder det spil, du gerne vil have.

Det sortiment du finder hos dvdoo, favner vidt fra de seneste udgaver af GTA, Sims og simulatorspil til klassiske spil som Red Alert, Mario Kart og Age Of Empires. En gammel spillekonsol er ikke nogen hindring for at kunne spille, da vores sortiment dækker snart sagt alle konsoller.

Er det ikke et spil til dig selv du leder efter, men derimod til dine børn, så eksisterer der masser af udfordringer med læring til de små. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne til de mindre og Lego Star Wars og Teenage Mutant Ninja Turtles til de lidt ældre børn.

Vi håber, at bare en smule af vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du får mest muligt ud af The Crew, når du er klar på underholdning i selskab med din xbox 360. Rigtig god fornøjelse.

En hel verden af musik, film og spil siden slutningen af 1990'erne.

Vi blev etableret i 1999, og er derfor i dag landets ældste filmbutik på internettet. Ser man på tværs af alle markeder er vi faktisk også en af Danmarks ældste netshops. Det var kun DVD'er vi havde fokus på, da vi etablerede vores netbutik. Og som tiden gik, mens begejstringen for nye filmformater og film blot fortsatte med at gro, blev en tilsvarende kærlighed for musikken og spiluniverset grundlagt. Så det varede ikke længe før vi også havde musik CD'er og spil på hylderne.

Vi arbejder konstant på at skabe den gode kundeoplevelse. Og branchekendskabet, som vi med tiden har opbygget, har givet os et detaljeret billede af, hvad du som kunde har af forventninger, når du kommer forbi vores internetbutik. Vi ønsker bl.a., at vores dybe kærlighed for spil-, film- og musikuniverset skinner klart igennem, og præger dig når du kommer forbi vores underholdningsunivers.

Har du spørgsmål til spil, musik eller film kan du ofte finde svar i vores FAQ sektion. Alternativt kan du også ringe eller skrive en e-mail til vores kundeservice såfremt du fortsat måtte have brug for hjælp. Vi håber dit besøg hos dvdoo.dk bliver en behagelig fornøjelse.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners