menuDvdoo.dk– en del af Gucca.dkGå til kassen
 • Levering: 39,95Gratis levering
  ved køb over 799 kr.
 • 30 dages returret30 dages
  returret
 • Fremragende på trustpilot"Fremragende"
  27.838 anmeldelser
Dvdoo.dk - Gå til forsiden– en del af Gucca.dk
 

INDKØBSKURV

Bullet   "Fremragende" på Trustpilot     Bullet  Gratis levering over 799 kr.

The Smurfs 2 - It - Multilingual In Game - Wii U

Se alt i Smølferne

Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Fakta om The Smurfs 2 (It) Multilingual In Game

SerieSmølferne
PlatformWii U
GenreActionAdventure
Spil sprogEngelsk
TagsThe Smurfs 2 (It) Multilingual In Game, Til Wiiu, Nintendo Wii U

Fakta om The Smurfs 2 (It) Multilingual In Game

SerieSmølferne
PlatformWii U
GenreActionAdventure
Spil sprogEngelsk
TagsThe Smurfs 2 (It) Multilingual In Game, Til Wiiu, Nintendo Wii U

Brugeranmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Spil er højt værdsat hos os.

Hos dvdoo er vi opslugt af spil. Denne enorme interesse deler vi gladeligt med vores kunder via vores store udvalg i spillekategorien. Vi har et enormt udvalg af spil og kombineret med de forskellige genrer, så er vi sikre på, at vi har lige netop det spil, du lige står og mangler.

Udvalget hos dvdoo er bredt fra de nyeste udgaver af Assasins Creed, Skylanders og Sims til sikre klassikere som Age Of Empires, Counter Strike 1.6 og Civilization. Om du har en gammel eller ny konsol til spil er heller ikke nogen hindring, for dvdoo.dk har spil til enhver.

Hvis ikke det er et spil til dig selv, som du er på jagt efter, men snarere noget til den yngre årgang, så har dvdoo også masser til de mindste i form af lærerige og motiverende spil. Lige fra Ni Hao Kai-Lan og Smølferne som kan spilles fra 3 års alderen og Disney Infinity og Teenage Mutant Ninja Turtles til de store.

Vi håber, at bare en smule af vores interesse for spil har en afsmittende effekt på dig, og at du tit vil spille The Smurfs 2 (It) Multilingual In Game, når du sætter det på wii u. Rigtig god fornøjelse.

Spil, musik og film fra overalt i verden siden slutningen af 1990'erne.

Vi er landets ældste forhandler af film online, da vi blev etableret helt tilbage i 1999. Hvis man sammenligner vores internetbutik med de øvrige markeder, har vi endvidere en af landets ældste netbutikker. Da dvdoo.dk blev etableret var det som en DVD netbutik. Og som tiden gik, mens vores begejstring for nye film og nye tekniske formater bare udviklede sig mere og mere, blev en tilsvarende interesse for spiluniverset og musikken grundlagt. Så det var for os en selvfølge, at vores kunder også skulle have en mulighed for at anskaffe sig CD'er og spil hos dvdoo.dk.

Det er vigtigt for os, at vi altid bestræber os på, og får skabt, den gode kundeoplevelse. Og med mere end 10 års indsigt i denne branche har vi fået opbygget et deltaljeret kendskab til, hvad du som kunde forventer, når du besøger vores onlinebutik. For os er det vigtigt, at vores dybe interesse i spil-, film- og musikuniverset tydeligt skinner igennem, og smitter af, ikke kun på dig, men også på alle andre, der besøger vores verden af kvalitetsunderholdning.

Spørgsmål til spil, film eller musik kan du ofte finde gode svar på i vores store FAQ. Alternativt kan du også skrive en e-mail eller ringe til vores kundeservice hvis du fortsat måtte have brug for hjælp. Rigtig god fornøjelse med besøget i vores onlineshop.

Information
 • Kontakt kundeservice
 • Spørgsmål og Svar
 • Altid 30 dages returret
 • Om os
 • Nyhedsbrev
 • Ordrestatus
 • Handelsbetingelser
 • Persondatapolitik
 • Cookies
DankortVisaMobilePayMastercard
PaypalDanske BankDiners