Den amerikanske skuespiller og sanger Kris Kistroffersen udgav i 1999 opsamlingsalbummet "The Very Best of Kris Kristofferson". Albummet indeholder alt det bedste fra Kristoffersens musikkarriere, lige fra "Help Me Make It Through The Night" til "Once More With Feeling". HerpÄ kan du nyde de mest storslÄede Kris Kristoffersen hits!


01: Help Me Make It Through The Night
02: For The Good Times
03: Loving Her Was Easier (Than Anythin I'll Ever Do Again)
04: Me And Bobby Mx Gee
05: Nobody Wins
06: Why Me
07: Sunday Morning Coming Down
08: Jody & The Kid
09: Please Don't Tell Me How The Story Ends (With Rita Collidge)
10: The Taker
11: Stranger
12: Help Me
13: Put It Off Until Tomooow(With Dolly Parton)
14: Dreakdown (A Long Way From Home)
15: Hello In There Live (With Joan Baez)
16: The Pilgrim: Chapter 33
17: From The Bottle To The Bottom
18: Somebody Nobody Knows
19: I'd Rather Be Sorry (With Rita Collidge)
20: Once More With Feeling