Episode 25-27.

Ingenting er som det ser ud til bag de veltrimmede ligusterhække i de pittoreske byer i det idylliske engelske grevskab Midsomer. Under det søvnige landsbylivs rolige overflade lurer mørke hemmeligheder, skandaler og rendyrket ondskab. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, eftertænksomme og metodiske kriminalkommissær Barnaby.

Denne dvd indeholder 3 afsluttede afsnit på 2 discs.

Død Og Drømme / Death And Dreams
Martin Wroaths selvmord ryster den lille by Midsomer Worthy. Ikke fordi det kom som nogen overraskelse, for han levede et barsk liv, men på grund af omstændighederne omkring hans død. Hans ekskone Sarah (Jan Ravens), der nu har fået barn sammen med byens apoteker Gordon Leesmith (Philip Fox), fortæller Barnaby og Troy, at Martin gik til behandling på det psykiatriske hospital Mercy Park hos doktor Jane Moore (Isla Blair).

Malet I Blod / Painted In Blood
Joyce Barnaby tager et kursus i akvarelmaling og kører til Midsomer Florey sammen med sine kursuskammerater for at male. Kunstværkerne skal efterfølgende sælges på en velgørenhedsauktion. Projektet ledes af den farverige Barrett Filby (John Sessions). En af de andre kursusdeltagere er Ruth Fairfax (Anna Northam), en dame i 60-årsalderen, der bliver myrdet under kurset. Barnaby og Troy rykker ud for at finde ud af, hvad der er sket.

Satans Hus / A Tale Of Two Hamlets
Det hele begynder på familien Smyth-Websters gods, hvor Rupert er overhoved. Den formuende families indflydelse strækker sig over to byer. Nevøen Larry (Charlie Beall) bliver imidlertid myrdet, og mordet synes at have forbindelse til den gyserfilm, der for nyligt er blevet indspillet, og som bygger på byernes historie. Filmens producent var Larrys anden farbror Frank (Jonathan Hyde). Han er ikke nævneværdigt berørt af dødsfaldet, men ser det som god reklame. Barnaby og Troy noterer brødrenes følelseskolde reaktion på nevøens død og spørger sig selv: Hvor langt vil de mon gå for at få flere penge og opnå mere magt?