Episode 19-21

Ingenting er som det ser ud til bag de veltrimmede ligusterhække i de pittoreske byer i det idylliske engelske grevskab Midsomer. Under det søvnige landsbylivs rolige overflade lurer mørke hemmeligheder, skandaler og rendyrket ondskab. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, eftertænksomme og metodiske kriminalkommissær Barnaby.

Denne dvd indeholder 3 afsluttede afsnit på 2 discs.

Fordrævet Frugt / Tainted Fruit
Den smukke men arrogante og forkælede datter af byens godsejer Midsomer Malham, Melissa Townsend, bliver udsat for dødstrusler. Medicin og kanyler bliver stjålet fra Raif og Georgina Cannings dyrlægeklinik, og en distriktssygeplejerske fra landsbyen, Sally, bliver fundet konfus bag rattet på sin bulede bil. Barnaby og Troy frygter for Melissa Townsends liv og iler til Malham Manor, men de kommer for sent: de finder hende død ved swimmingpoolen.

Ring De Døde Ud / Ring Out Your Dead
I Midsomer Wellow bliver byens klokkeringere myrdet en efter en efter en. Gruppen ledes af Peter Fogden, som er fast besluttet på at vinde det snarlige landsmesterskab for ringere for derved at få sit navn indskrevet i Midsomer Wellows klokkeringningshistorie.Ved hvert mord efterlader morderen en sætning fra en børneremse ved siden af ligene, men en af meddelelserne hentyder til en begivenhed langt tilbage i Midsomer Wellows fortid. Barnaby og Troy må løse gåden med forbindelse til fortiden for at stoppe morderen. I mellemtiden distraheres Troy af en forførisk godsejer.

Dessertklubben / Murder On St. Malley's Day
Ved det årlige kapløb på en kostskole for drenge, Devington College i Midsomer Parva, bliver Barnaby vidne til, hvordan en af drengene kollapser og dør af knivstik, som han fik, da han løb gennem skoven. Under Barnabys og Troys efterforskning støder de på en elitær og mafialignende forening på skolen, som kalder sig for Budding-klubben, hvis medlemmer er meget hemmelighedsfulde, når det gælder deres aktiviteter.