Episode 16-18

Ingenting er som det ser ud til bag de veltrimmede ligusterhække i de pittoreske byer i det idylliske engelske grevskab Midsomer. Under det søvnige landsbylivs rolige overflade lurer mørke hemmeligheder, skandaler og rendyrket ondskab. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, eftertænksomme og metodiske kriminalkommissær Barnaby.

Denne dvd indeholder 3 afsluttede afsnit på 2 discs.

Elektrisk Hævn / The Electric Vendetta
En serie mord starter med opdagelse af et nøgent lig af en mand i midten af en mystisk cirkel på en kornmark, ejet af Sir Harry Chatwyn i byen Midsomer Parva. Rygterne i byen siger, at det kan være rumvæsner, som er skyldige i dødsfaldet. Barnaby har dog andre ideer, navnlig efter man finder yderligere et lig under lignende omstændigheder.

Uhellige Alliancer / Who Killed Cock Robin?
En pubejer ringer til Barnaby, da den lokale læge, Oliver Burgess, efter en fugtig aften påkører en mand. Samtidig ser det ud, som om en fremmed irer er forsvundet. Barnaby identificerer den fremmede som Sean O’Connell og møder en gammel kending af politiet, Melvyn Stockard, som nu ejer godset Newton Magna. Stockard påstår, at han har forandret sig radikalt, men han er imod datterens snarlige giftermål. Da en af brylluppets deltagere findes død i en brønd, bliver Barnaby koblet på sagen.

Mørkets Efterår / Dark Autumn
I byen Goodman’s Land bliver postbudet Dave Cutler myrdet på sin tidlige morgenrunde. Med hjælp fra den lokale politibetjent, Jay Nash, afslører Barnaby og Troys efterforskning, at han var den lokale Cassanova. Spørgsmålet er, om en jaloux ægtemand eller en forladt elskerinde ønskede ham død? Snart findes yderligere et lig. Troy fortsætter gerne med efterforskningen, fordi han for mere tid til at udviklet sit venskab med Nash.