Episode 7-9.

Ingenting er som det ser ud til bag de veltrimmede ligusterhækkei de pittoreske byer i det idylliske engelske grevskab Midsomer.Under det søvnige landsbylivs rolige overflade lurer mørkehemmeligheder, skandaler og rendyrket ondskab. John Nettles spillerhovedrollen som den humoristiske, eftertænksomme og metodiskekriminalkommissær Barnaby.

Denne dvd indeholder 3 afsluttede afsnit på 2 discs.

SLIPSEMORDEREN / STRANGLER’S WOOD
En ung brasiliansk kvinde findes død, kvalt med et slips, i en skov, hvor tre lignendemord fandt sted nogle år tidligere. Barnaby og Troy besøger George Meckham, den nupensionerede kommissær, som ledte efterforskningen af de tidligere forbrydelser, og som erblevet besat af dem. Sporene fører til to ansatte i et tobaksfirma i landsbyen, og den enesportugisiske au pair bliver myrdet. Det lykkes Barnaby at løse både de nye og de gamlemord, men først bliver endnu en person, med forbindelse til sagen, myrdet.

BLODHÆVN / BLOOD WILL OUT
Da en usympatisk og upopulær dommer, Hector Bridges, findes dræbt af skud i sit hjem,opdager politiet, at hans kone tidligere var gift med deres nabo, Will Saxby. Saxbysnuværende kone var tidligere Mrs Bridges, og Hector Bridges datter, Fleur, er egentligSaxbys datter. Den omrejsende new age’er, Orville Trudway, som lige er flyttet til byen,viser sig at være en gammel militærkollega til Bridges, og han har et horn i siden påham. Tingene bliver yderligere kompliceret, da en gruppe omrejsende folk, som holdertil på byens offentlige områder, arrangerer et hestevæddeløb.

I GRAVENS DYBE STILLE RO / BEYOND THE GRAVE
Jonathan Lowie var en formuende royalist, som blev dræbt af en musketer, tilhørendeRundhovederne. Da hans portræt bliver skåret i stykker på museet i Aspern Tallo,bliver Barnaby og Troy kaldt til for at efterforske begivenheden. De trækkes ind i ensag, spækket med jalousi og gerrighed.