Episode 4-6.

Ingenting er som det ser ud til bag de veltrimmede ligusterhækkei de pittoreske byer i det idylliske engelske grevskab Midsomer.Under det søvnige landsbylivs rolige overflade lurer mørkehemmeligheder, skandaler og rendyrket ondskab. John Nettles spillerhovedrollen som den humoristiske, eftertænksomme og metodiskekriminalkommissær Barnaby.

Denne dvd indeholder 3 afsnit på 2 discs.

TIL DØDEN OS SKILLER / FAITHFUL UNTO DEATH
Kontrollen af finanserne i en håndværkerforening tager en skræmmende drejning, da ejerenskone forsvinder og en nabo bliver myrdet.

ULV I FÅREKLÆDER / DEATH IN DISGUISE
En af grundlæggerne af et New Age-kollektiv, The Lodge of the Golden Wind Horse,dør, da han falder ned ad trappen i det, der ligner et uheld. Men da den andengrundlægger bliver myrdet på mystisk vis i et lokale fyldt med mennesker, ser også detførste dødsfald ud til at være mord.

DØDENS SKYGGE / DE ATH’S SHADOW
En succesrig teaterinstruktør, Simon Fletcher, ankommer til byen Badgers Drift medhovedet fyldt med forfærdelige barndomsminder. Umiddelbart efter bliver en bygherre,som lige har fået stillet diagnosen hjernesvulst, brutalt myrdet med et indisk sværd,som tilhører en kordegn. Barnaby og Troy efterforsker mordet, og forsøger at fåklarhed over, om der er en forklaring på, at folk i byen bar nag til ham, på grund afhans byggeplaner, eller om svaret ligger skjult i fortiden.