Frank og Caspers hverdag udvikler sig, og i denne sæson sker der store forandringer.

Casper og Iben går fra hinanden
Iben og Casper går fra hinanden, og Casper er single igen. Han har haft sex med næsten alle nationaliteter og forsøger nu også at få Kina på verdenskortet. Samtidig etablerer han en øl-klub (kun for herrer), hvor mænd kan samles og diskutere livet, kvinderne og virkeligheden, som den er. Øl-klubbens formand er Torben Din - manden der startede Stand Up i Danmark.

Frank møder sine svigerforældre
Vi skal i denne sæson også stifte bekendtskab med Mia's forældre. Mia kommer fra et pænt borgerligt hjem, og hendes forældre er glade for, at hun har fundet kærligheden. Hvordan deres møde går med Frank, kan vi ikke løfte sløret for, men med Franks evne for katastrofer, så bliver det ikke kedeligt.

Hele Langt fra Las Vegas holdet er indkaldt
Langt fra Las Vegas skal sættes op som musical, så vi kommer til at møde alle spillerne fra Langt fra Las Vegas, der er samlet for første gang, siden de skiltes for år tilbage. Finansmanden Klaus Riskjær har sagt ja til at sponsorere opsætningen, og det kommer Frank til at betale smerteligt for.

De kendtes verden
Som vi alle ved, er Klovn et billede på Frank og Caspers virkelige verden, tættere på deres virkelighed kan vi ikke komme. Og da de kendte helst omgås med kendte, kommer seerne også i denne sæson til at møde en stribe berømtheder, bl.a. Klaus Riskjær, Ib Michael, Dj Keld Tolstrup, Jan Gintberg, Eddie Skoller, Jarl Friis Mikkelsen, Michael Carøe og Kussekurt fra Pusher 3.

Indeholder hele 3. sæson:

Afsnit 21: "Rosé-forbandelsen"
Casper er gået fra Iben og flyttet på hotel. Og Mia er endelig blevet gravid. Frank tager beslutninger, der sår tvivl om, hvorvidt han er til kvinder eller mænd, samtidig med at en pose flæskesvær bringer ham på kant med en revisor, en muslim og en skattemand. Og findes der forklaringer, der er gode nok til at forsvare, at Frank render rundt i undertøj på offentlige steder?

Afsnit 22: "London Kashmir"
Frank bliver tilbudt medlemsskab i Caspers øl-klub, en mandeklub hvor livets virkelighed bliver diskuteret. Et skænderi med et af øl-klubbens gamle medlemmer, Jarl Friis Mikkelsen, om en uldsweater, bringer ulykkeligvis optagelsen i fare. Mia og Frank ender i en sorg-terapigruppe, og Frank får problemer med en kat, Susan og sin afføring.

Afsnit 23: "Pepino & Pepito"
Carøe har skaffet golfbukser til alle øl-klubbens medlemmer, og pludselig opstår der forviklinger med Ib Michaels bukser, hvidt pulver og en hundehvalp. Samtidig skal Casper og Frank optræde som klovne til en børnefødselsdag, hvor Casper har svært ved at styre sine drifter, hvilket betyder, at Frank bliver urolig for sin parabol.

Afsnit 24: "Nina kære Nina"
Casper og Frank er på flugtskydningsbanen og skydetræne. Her møder de Sofie Lassen Kahlke, som Casper tilbyder et lift. Frank ender med at gå hjem og får problemer med Mein Kampf og Eddie Skollers rengøringskone. Casper og Frank er til møde med Flemming Enevold om at sætte Langt fra Las Vegas op som musical, og pludselig vil Casper have, at Sofie skal spille med??!!

Afsnit 25: "100 dage i Forum"
Frank frygter for sit helbred. Han er øm bagi og har svært ved at sidde stille i længere tid af gangen. En bekymret Mia mener, at måsen skal tjekkes. Klaus Riskær beslutter sig for at sponsorere opsætningen af Langt fra Las Vegas som musical. Men hans betingelser er smertefulde. Snart er Frank på kant med hele "Langt fra Las Vegas" holdet og Martin Brygmann.

Afsnit 26: "Biggie Blackie"
Casper og Frank er gået ind i galopbranchen og har investeret i en væddeløbshest, der hedder Biggie-Blackie. Desværre kommer de galt af sted med jockeyens størrelse, parkeringsvagter, og sorte bankrådgivere. Og Mia afslører erotiske hemmeligheder fra hendes fortid.

Afsnit 27: "Længe leve demokratiet"
Et Folketingsvalg står for døren, og Frank hjælper loyalt sin svigerfar i hans valgkamp for CD. Det bringer Frank på kant med enhedslisten. Øl-klubben har indgået et samarbejde med Carlsberg om produktionen af en ny øl. Indkøbet af et par alt for små sko giver uheldigvis Frank problemer med at gennemføre et vigtig møde med Carlsbergs bestyrelse. Desuden når Claires nyreligiøsitet nye pinagtige højder. Franks eneste lyspunkt er en dejlig champagnesabel.

Afsnit 28: "Bøssernes Kennedy"
Klaus Bondam skal hjælpe med at gøre Franks gade til stillevej, pludselig bliver politiet blandet ind i det, og Franks stædighed gør endnu engang at det hele bevæger sig mod en katastrofe. Mia giver af personlige årsager Frank nye vanter og Casper, der har haft sex sammen med næsten alle nationaliteter, forsøger at få Kina på sit verdenskort, og så kommer Franks sælskinsvanter og høje hygiejneniveau ind i billedet

Afsnit 29: En revisor-smølfe-CD
Frank og Mia er brændt varme på det samme sommerhus som Carøe og Susan, hvilket sætter parrenes venskab på en hård prøve. Frank og Casper shopper erotisk legetøj i Butik Paradis og bliver involveret i en sag der omhandler en smølfe-CD, politiet og et kørekort i en tynd tråd. Alt dette sker uheldigvis med Franks svigerforældre som vidner.

Afsnit 30: "God jul, Frank"
Frank skal i banken med Mias omsætning fra te-forretningen, men det går galt, og han ender uden sin mobiltelefon. Han nåede dog at sende en kærlighedserklæring til Mia inden - desværre til det forkerte telefonnummer. Juleaften, børn i nissetøj, en rasende Iben, svensk suurstrømning, et bankrøveri og lamme, hjernedøde Bodil med nisseskæg bliver en del af julen, der trods alt er hjerternes fest.

Husk også Klovn sæson 6, som er den nye sæson af klovn