Romy's Salon er en hollandsk dramafilm fra 2019 instrueret af Mischa Kamp. Den er baseret på Tamara Boss bog af samme navn. I juli 2019 blev den nomineret som en af de ni film i strid om at være den hollandske deltagelse i Oscar-prisen for bedste internationale spillefilm ved den 92. Oscar-uddeling, men den blev ikke valgt.


I 2020 vandt instruktør Mischa Kamp prisen the Golden Calf for den bedste instruktør på den hollandske filmfestival. Beppie Melissen vandt guldkalven for den bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle i filmen og Noortje Herlaar vandt guldkalven for bedste kvindelige birolle for sin rolle i filmen. Tamara Bos vandt guldkalven for bedste manuskript.


Bedstemor Stine går modvilligt med til at passe barnebarnet Romy, da datteren Margot, der for nylig er blevet skilt, er på arbejde. Bedstemor, der stadig arbejder aktivt som frisør, kæmper med de tidlige stadier af Alzheimers. Romy bryder sig ikke om at skulle til frisørsalonen hver dag, men det ændrer sig, da bedstemor Stine betror sig til sit barnebarn og fortæller hende om hendes tiltagende forvirring.

Romy indser, at bedstemor ikke kun tager sig af hende, hun bliver nødt til at tage sig af sin bedstemor til gengæld. Båndet mellem bedstemor og barnebarn bliver stærkere, efterhånden som bedstemor ser ud til at ændre sig mere og mere: hun er sødere end før, lettere, og hun fortæller om sin barndom i Danmark. Romy hjælper bedstemor med at drive salonen, så godt hun kan, men da de ikke længere kan klare sig sammen, kommer Romy med en plan. Hun beslutter sig for at gøre bedstemors kærste ønske til virkelighed