To årtier inde i sin karriere er norske Ane Brun kommet langt fra at synge andres sange på gaden i Barcelona. Og alligevel, i nogle henseender, alligevel ikke så langt. Nu en meget elsket sangerinde i sig selv, med ti studiealbum og adskillige priser til sit navn, fortsætter Brun med at give sin enestående udtryksfulde stemme og intuitive fornemmelse for melodi til coverversionens fine kunst.

I Bruns hænder bringes selv sange, der føles urørlige, tæt på og afsløres i et nyt og intimt lys. Uanset om hun genskaber Beyoncés altoverskyggende 'Halo' med et cellokvartetarrangement af Linnea Olsson eller bringer en spøgelsesagtig skrøbelighed til Radioheads 'How To Disappear Completely', dykker hun ufortrødent ind, opsøger den følelsesmæssige kerne af hver sang og arbejder udad derfra. .

Portrayals samler for første gang tolv af Bruns mest populære covers plus en tidligere ikke-udgivet version af Rodgers & Hart-standarden 'Blue Moon'. Tilsammen streamet over 250 millioner gange på Spotify og vist på filmsoundtracks, reklamer og skelsættende tv-serier som 'Normal People' og 'Peaky Blinders', Bruns omarbejdninger bevæger sig på en øm, uforglemmelig og ofte overraskende måde.

Portrayals er den første i rækken af planlagte 2023-udgivelser for at markere 20-årsdagen for hendes debutalbum, Spending Time With Morgan. "Forsider har været så stor en del af min karriere," siger Brun. »Det er nærmest en karriere i sig selv. Det har sin egen dynamik. Det ville jeg fejre ved at give disse sange deres eget rum.”

Trackliste:
01: Halo (performed by Ane Brun & Linnea Olsson)
02: All My Tears3. True Colors
03: Make You Feel My Love
04: Big In Japan
05: By Your Side
06: I Want To Know What Love Is
07: Always On My Mind
08: How To Disappear Completely
09: From Me To You
10: Feeling Good
11: Into My Arms
12: Blue Moon