”En historie om fire venner på et bestemt og afgørende tidspunkt i deres liv. Fire venner der har kendt hinanden siden barndommen og som lige siden dengang har været knyttet tæt sammen I et skæbnefællesskab”.

Sammen med sine venner siden barndommen, den coke-fikserede Peter, den skydeglade Arne og den evigt spisende Stefan, har Torkild i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder - snarere tværtimod.

Jorden brænder især under Torkild, der mere og mere må lade sit liv styre af andre bander, som han står i gæld til.

Da Torkilds kæreste, Therese vælger netop hans 40 års fødselsdag som dagen, hvor hun slår op med ham, fordi hun ikke vil vente længere på Torkilds tomme ord og løfter om at ændre livsbane, beslutter Torkild sig for at nu skal det være slut med våben forbrydelser og flugt.

Et allersidste kup, skal afslutte hans forbryderløbebane, gøre ham gældfriså et nyt liv kan begynde.

Men da Torkild samme nat pludselig står med 4 millioner kroner mellem hænderne, beslutter han sig sammen med Arne, Peter, og Stefan til at flygte med pengene, som han skulle have afleveret til de mennesker, der har krammet på ham.

Flygte væk fra fra det hele - fra politi, rivaliserende bander og kærester - væk fra en tilværelse, de alligevel aldrig ville kunne komme ud af.

På flugt fra alle og jaget af alle, og med en slemt såret Peter på bagsædet i en stjålen Ford Transit årgang 71, beslutter de sig for at sætte kursen mod Barcelona.

Men da bilen kort før grænsen til Tyskland brænder sammen, ser det for alvor sort ud…..