Velkommen til Santo Ileso, en pulserende fiktiv by i hjertet af det amerikanske sydvest. I en verden fyldt med kriminalitet, hvor lovløse fraktioner kæmper om magten, begynder en gruppe unge venner deres eget kriminelle forehavende, mens de stiger til toppen i deres forsøg på at blive Self Made.


Som den fremtidige Boss, med Neenah, Kevin og Eli ved din side, vil du danne The Saints – og tage imod Los Panteros, The Idols og Marshall, mens du bygger dit imperium på tværs af Santo Ilesos gader og kæmper om kontrollen over byen. I sidste ende er Saints Row historien om en nystartet virksomhed, det er bare, at forretningen, The Saints er i, tilfældigvis er kriminalitet.


Oplev den største og bedste Saints Row-legeplads, der nogensinde er skabt; Santo Ilesos enestående vidtstrakte verden er baggrunden for en vild sandkasse, der er større end livet, af spændende sideløb, kriminelle forehavender og blockbuster-missioner, mens du skyder, kører og klæder dig på vej til toppen.


Udtryk dig selv, og slip din indre hellig løs med den mest avancerede suite af tilpasningsværktøjer, der endnu er set i et åbent spil – gør din karakter, din bil og dit mandskab til dine egne.


Dyk ned i episke skudkampe og højhastighedsjagter, og oplev uhyrlige kun-i-Saints-Row-øjeblikke i en original historie, der kortlægger de helliges bemærkelsesværdige magtovertagelse. Nyd friheden ved at spille hele kampagnen med en ven gennem problemfrit, ubundet co-op-spil, hvor du både kan skubbe grænserne for din bande og skabe dine egne gameplay-øjeblikke sammen.

Platform: PlayStation 5