Velkommen til Willowdale, dit liv med landbrug og eventyr starter her!

Den engang blomstrende by Willowdale ligger i ruiner! Borgmesterens forretningsmindede datter Penny har grebet muligheden for at transportere dette engang så behagelige sted ind i et højtflyvende moderne turistmål. Hun kan ikke rigtig lide dyr og synes, at det er beskidt at holde husdyr, især når du nemt kan importere alle disse produkter fra en nærliggende by.

Med mennesker og natur så ude af balance... nogle af dyrene følte sig forladt og er allerede gået. Er det for sent at stoppe de forandringer, hun har sat i gang?

Din onkel, borgmester Moneybags ringer efter din hjælp. Vend tilbage til din families gård for at hjælpe med at genoprette harmonien mellem mennesker og natur! Det er tid til at lyse vejen for de fortabte mennesker i byen ved at genoplive deres lidenskab og hjælpe dem med at værdsætte skønheden i Willowdale!

Tilbage til naturen, tilbage til det grundlæggende
Gør din grønne tommelfinger perfekt, mens du arbejder hele dagen for at genoprette din gård til sin tidligere herlighed! Fra at høste de friske råvarer til at passe dit husdyr og opgradere dine færdigheder; der er så meget at lave på denne strækning, du nu kalder hjem.

Er du klar til at udforske?
Tag din opdagelseshat på og gør din kikkert klar, for der er så meget at se ud over selve byen! Følg stierne uden for byen ind i Flower Fields, Death Desert, Forgotten Forest og Mighty Mountain. Bare husk at gå ind forberedt til de udfordringer, der ligger forude!

Faren er lige rundt om hjørnet!
Husk at pakke dit sværd og vær klar til at forsvare dig mod naturens vrede. Vrede og forsømte, fjender ligger på lur for at udløse deres vrede på dig! Kæmp gennem fangehuller fulde af fare for at nå toppen... Og monsteret, der venter på din ankomst!

Et eventyr for dig og dine venner!
Uanset om du arbejder hårdt på din gård eller kæmper mod fjender, der truer byen... Du vil ikke være alene! Inviter dine venner til en sjov lokal multiplayer-oplevelse, og form den stærkeste kampfest, der er værdig til at blive kaldt Willowdale's Protectors!

Bring gnisten tilbage til Willowdale
Willowdale er fuld af farverige karakterer, der bare venter på at blive inspireret, og dine handlinger vil ikke gå ubemærket hen! Hjælp byen, og du vil bringe byfolk tilbage, der engang mistede håbet i byen og knytte evige venskaber. Måske er alt, hvad denne by behøver, et nyt perspektiv?

Willowdale har noget for enhver smag
Mens du er i Willowdale, så husk at nyde alt, hvad byen har at byde på, især med årlige begivenheder, eller måske vil du slappe af og få en bid mad, mens du er i gang? Mellem fiskeri ved dammen og tilberedelse af en storm på Wine & Dine, er der noget for enhver smag at nyde i denne søde lille by!

Oplev de mange historier fra Willowdale og dens landsbybeboere: Nyd en overordnet historie, der er fuldstændig vævet ind i spillet i stedet for en generisk baggrundshistorie. Der er et faktisk slutmål og flere afslutninger baseret på din præstation; dine handlinger påvirker spillet. Eventyr er altid sjovere med venner: Er en af ​​zonerne for svær til at tage på egen hånd? Inviter en ven til en lokal cooperativ multiplayer-oplevelse!