Trods alle besværligheder og uberegnelige afbrydelser grundet Corona-epidemien er indspilningerne af det nye soloalbum ”Fra den gamle jukebox 3” med Lotte Riisholt fuldført med bravour, og dermed er endnu en fantastisk CD i den populære serie ”Fra den gamle jukebox” klar til at begejstre glade lyttere.

Albummet er produceret af Svend og Benni Christiansen og indspillet i STC Studiet i København og med sig har Lotte endnu engang 4 af de dygtigste musikere i Danmark - Benni Boss (bas), Lars DK (piano), Kasper Langkær (trommer) og Jens Runge (guitar).

Albummet er igen et ægte pletskud! ”Fra den gamle jukebox 3” er et skønt og musikalsk sprudlende genhør med 14 populære sange fra ”den gang”. Af sange kan bl.a. nævnes ”Vi får solskin i morgen”, ”Uglevisen”, ”A place in the sun”, ”Eviva España”, ”Vi holder fest” og ”Save the last dance for me”.

Lotte Riisholt serverer hvert eneste nummer på sin velkendte måde - med charme og smil i stemmen, og sammen med orkestret får Lotte det til at swinge helt fantastisk. ”Fra den gamle Jukebox 3”er et album som vil sætte liv i enhver fest.

Trackliste:
01: Der er intet der kan få mig til at glemme dig
02: To mørke øjne
03: Sandy
04: Eviva España
05: A place in the sun
06: Det bli’r aldrig som det var i gamle dage
07: Uglevisen
08: Have I told you lately that I love you
09: Vi får solskin i morgen
10: Vi holder fest
11: Du si’r jeg skal gi’ dig en chance
12: Save the last dance for me
13: Find dig en blomst
14: Can’t take my eyes off you