Hallmark Hall of Fame er en samling amerikanske tv-fil, der er sponsoreret af Hallmark Cards, der er en amerikansk producent af lykønskningskort.

Fantastisk boks med ti dejlige og inspirerende film!

Denne boks indeholder:
01: Brush With Fate (2003)
Historien om et maleri, som den bevæger sig fra ejer til ejer gennem århundreder.

02: Ellen Foster (1997)
Efter hendes mors død, bliver den unge pige skilt fra sin voldelige far og bor mange forskellige steder hos bl.a venner og familie og hun leder hele tiden efter et sted hun nu kan kalde hjem.

03: Growing The Big One (2010)
Seattle radio-talk-show vært - Emma Silver, arver sin bedstefar, Walt's, græskar farm i Valleyville. Hun havde egentligt ikke planer om at respektere hans sidste vilje, om at drive gården videre, Men da hun mister sit job og er hun tvunget til at acceptere at skulle leve den 'grønne tilværelse' . For at kunne beholde farmen, skal hun betale et lån på $ 75,000. Så hun håber på at kunne vinde græskar dyrknings-konkurrencen, men hjælp fra bedstefaderens tidligere vindende frø. Naboen, Seth Cullen, som også er byens handyman (og faktisk uddannet ingeniør fra Stanford), har svært ved at overbevise hende om, at de er nødt til at slå sig sammen for at vinde.

04: Breathing Lessons (1994)


05: William & Catherine: A Royal Romance (2011)
Kærlighedshistorien mellem Prins William (Dan Amboyer) og Kate Middleton (Alice St. Clair), som resulterede i en af de mest berømte bryllupper i historien. William tager imod råd fra sin mor, den afdøde prinsesse Diana (Lesley Harcourt), som hun skænkede i et interview før sin alt for tidlige død. Det budskab, hun forlod sin søn var: "hold på kærligheden i dit liv og beskyt det med hele dit hjerte".

06: Beyond The Blackboard (2011)
En 24-årig nyudlært lærer, overvinder sin oprindelige frygt og sine fordomme og gør en forskel i livet for de hjemløse børn. Hun underviser på dem et krisecenter i et interimistisk klasseværelse.

07: November Christmas (2010)
Er historien en modig ung pige der kæmper mod kræften, og det har en stor indvirkning på de mennesker der er omkring hende.

08: Follow The Stars Home (2001)
Kimberly Williams og Caitlin Fein spiller en mor og barn, hvis kærlighed overvinder modgang.

09: Gracie's Choise (2004)
En teenage pige forsøger at få hendes tre halvbrødre og 1 halv-søster på sporet igen, efter at deres stofafhængige mor bliver sendt i fængsel.

10. Fallen Angel (2003)
Da hans far dør, tager Terry (Gary Sinese) tilbage huset, hvor han voksede op og planlægger kun at bo der længe nok til at rengøre og afvikle boet. Alligevel er der noget der holder ham der længere end forventet. Snart er han genforenet med minder, folk fra hans fortid og hans liv er ændret for evigt.