World War Z: Aftermath er det ultimative co-op zombie skydespil, som er inspireret af Paramount Pictures' blockbuster film "World War Z". Ændr tidevandet af zombieapokalypsen både på konsoller og på PC med fuldt cross-play. Spil til op til tre venner, eller spil alene med AI holdkammerater imod horde af glubende zombier i intense story episoder på tværs af nye zombiefyldte lokationer rundt omkring i hele verden. Tag Vatican City tilbage i en episk kamp i Rom, og kæmp sammen med overlevende i Ruslands snedækkede Kamchatka Peninsula.

World War Z: Aftermath inkluderer også indhold fra Game of the Year versionen af World War Z.

Spil i 4k|60 FPS. Overlev uendelige bølger af zombier i øgende sværhed i den nye Horde Mode XL game mode, som inkluderer hundredevis flere zombier på skærmen end hvad der nogensinde har været muligt. Horde Mode XL ankommer i en gratis opdatering efter udgivelse på PS5.

Oplev et vildt nyt perspektiv med den nye First-Person Mode. Level op otte nye unikke klasse - Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster, og den helt nye Vanguard klasse - hver med deres egne fordele og spillestile. Tilpas dine våben for at overleve enhver udfordring, og besejr nye daglige missioner med specielle modifikationer for bonus præmier.