Den gigantiske robotbrowler er i gang med et superladet comeback i Override 2: Ultraman Deluxe Edition! Syv år efter at Xenotyperne, der invaderede Jorden, er blevet udryddet, er de gigantiske mechs, der engang var planetens forsvarere, nu deres underholdere i globale mech-kampligaer.


Du er en ny pilot for disse genbrugte krigsvåben, klatr op i rækken og repræsentér din klub med en afstemt liste over tilbagevendende og nye mechs, hver med deres egne unikke evner, bevægelser og superladede angreb.


Override 2: Super Mech League kan spilles både i singleplayer- og multiplayerkampagner for op til 4 spillere lokalt og online i etaper, der er sat over hele verden.


Start som en ny pilot, og kør dig selv gennem rækkerne i en dyb og robust karrieretilstand.


Deltag i Mech Leagues og optjen ry ved at konkurrere i arenaer over hele kloden.


Duke det ud med en tunet-up liste over returnerende robotter og nye mechs på tværs af forskellige versus og co-op spiltilstande på op til 4 spillere online og lokalt.


Besejr dine modstandere ved hjælp af et arsenal af unikke træk, herunder superladede rækkeangreb, metal-sprængende kombinationer eller et arena-knusende ultimativt angreb!


Override 2: Ultraman Deluxe Edition inkluderer hovedspillet og følgende indhold:
Ultraman Season Pass
Indeholder 4 superladede Ultraman-figurer - Ultraman, Bemular, Dan Moroboshi og Black King
Eksklusive Ultraman Cosmetic Pack.