Pigeon Dev Games Collection består af fire fantastiske indietitler fra den samme udvikler: Awesome Pea, Awesome Pea 2, Bucket Knight og Explosive Jake.Awesome Pea:


Awesome Pea er et klassisk run-and-jump platformspil, hvor du skal hoppe gennem mange udfordrende niveauer og hjælpe den grådige ærte, der er klar til at gennemgå alle forsøg for guldets skyld. Farlige fangehuller, vildledende smuk natur, skjulte dødbringende fælder og mange, MANGE mønter venter på dig!


Hvad du helt sikkert finder i dette spil:
Awesome Pea 2:


Grådige ærter er tilbage i spillet! Nu med endnu flere mørke fangehuller, dødbringende fælder og guld!


Hvad du helt sikkert finder i dette spil (igen):Bucket Knight:


Bucket Knight er et klassisk platformspil til run-and-gun. Selv riddere skal stadig betale skat, lån og underholdsbidrag. Hjælp den unavngivne men modige ridder i hans hellige mission for at finde den hellige gral (og tjene nogle penge). Udforsk fangehuller, dræb fjender, undgå fælder, hold dig i live og bliv rig!

Funktioner i spillet:Eksplosive Jake:


Explosive Jake er et klassisk arkadespil. Ikke kun mennesker er bange for mørke og dybe fangehuller. Vores helt - et lille skelet med usund lyst til eksplosioner, forsøger at flygte fra den farlige slotskælder. Hjælp ham med at undgå fjender og eksplodere vejen ud.


Hvad har vi her? 40 niveauer af ...Kollektionen indeholder: