Boksen indeholder følgende titler:

The Mechanic:
Arthur Bishop [Jason Statham] er en 'mekaniker' - en elite-snigmorder med et unikt talent for fuldstændigt at fjerne mål ... og Bishop er den bedste i branchen. Men når hans mentor og nære ven Harry [Donald Sutherland] bliver myrdet, er biskop nødt til at kræve hævn. Hans mission bliver kompliceret, når Harrys søn Steve [Ben Foster] nærmer sig ham med det samme hævnfulde mål. Men mens de forfølger deres ultimative varemærke, truer bedrag på overfladen, og de, der hyres til at løse problemer, bliver selv problemer.

The Bank Job:
Inspireret af det berygtede røveri fra 1971, der fandt sted på Lloyds Bank i Marylebone London, har THE BANK JOB Jason Statham og Saffron Burrows som stjerner. Den højstemte heist-thriller sammenvæver stram korruption, mord og seksuel skandale på højt niveau i England i 1970'erne. En bilforhandler med en risikabel fortid og en ny familie, Terry (Statham) har altid undgået svindel fra større ligaer. Men da Martine (Burrows), en smuk model fra hans gamle kvarter, tilbyder ham en rolle i et idiotsikkert bankhit på Londons Baker Street, genkender Terry livets mulighed. Martine går efter værelse fuld af pengeskabe til en værdi af millioner i kontanter og smykker. Men Terry og hans besætning er ikke klar over, at boksene også indeholder en skattekiste med beskidte hemmeligheder - hemmeligheder, der vil skubbe dem ind i et dødbringende spind af korruption og ulovlig skandale, der spænder over Londons kriminelle underverden, de britiske regerings højeste echelons og Kongefamilien selv ... den sande historie om en heist gået galt ... på alle de rigtige måder.

Mechanic: Resurrection
Efter at have forfalsket sin egen død i en eksplosion for flere år siden troede Arthur Bishop, at han var sluppet ud af lejemorderbranchen. Hans mål var et otium i afslappet anonymitet. Men ikke alle havde ladet sig narre. Nogen ved, at Bishop er i live - nogen, der engang stod ham meget nær. Den skrupelløse forretningsmand Crain skal bruge en lejemorder, der kan få sine ofres død til at ligne ulykker. Crain ved alt om Bishops tidligere løbebane og vil gøre hvad som helst for at få mekanikeren til at droppe pensionisttilværelsen og genoptage sine unikke serviceydelser. Normalt ville Bishop ikke overveje den slags tilbud, eftersom trusler mod hans egen person ikke bider på hans stålsatte personlighed. Men denne modstander spiller det ene kort, der kan få Bishop til at makke ret - han truer med at dræbe en gådefuld kvinde, som Bishop er begyndt at nære følelser for. Bishop går derfor med til at vende tilbage til den verden, han så indædt havde kæmpet for at lægge bag sig.


Blitz:
Kriminalassisten Tom Brant (Jason Statham fra The Expendables) er en moderne Dirty Harry, der foretrækker at gøre tingene på sin helt egen måde. Derfor bliver det noget af en prøvelse, da han møder sin nye makker, den homoseksuelle Porter Nash, perfekt spillet af Paddy Considine (The Bourne Ultimatum). Bedre bliver det bestemt ikke af, at det noget umage par er tvunget til at samarbejde tæt i en hæsblæsende jagt på politimorderen "Blitz", der hærger London.

Der er fuld knald på instruktør Elliott Lesters intelligente action-thriller Blitz, hvor det store spørgsmål er: Hvem jager hvem?

Killer Elite:
Livet som hårdtslående eliteagent var ellers lagt på hylden. Men da hans gamle mentor bliver taget som gidsel, må kampsportseksperten Danny, genoptage sin brutale karriere. Og i et hæsblæsende ræs fra Australien til Paris, gennem London og Mellemøsten, må han ene mand nedkæmpe tre benhårde hitmen fra de britiske specialstyrker og ikke mindst deres udspekulerede leder.


Tre af verdens største actionhelte - Jason Statham, Clive Owen og Robert De Niro - mødes her i et Bourne-agtigt actioninferno, der utroligt nok bygger på en sand historie! Og på toppen af action-kransekagen pynter det australske stjerneskud Yvonne Strahovski (fra TV-serien Chuck) gevaldigt.

Safe:
De slog hans venner ihjel. Og hans kone. De lovede at dræbe alle hans kommende bekendtskaber! Men da cage-fighteren Luke Wright på kanten af selvmord ser de samme russiske mafiahåndlangere jagte en 12-årig kinesisk pige, slår det klik. Luke kaster sig ind i kampen. Befrier en pige, han aldrig har mødt. Og befinder sig pludselig midt i et episk showdown mellem den russiske mafia, kinesiske Triade-gangstere og et korrupt politi!


Produceren bag legendariske actionfilm som "Kill Bill" og "Pulp Fiction" er dykket dybt ned i New Yorks underverden med en hårdtslående historie om livsfarlige tilfældigheder, hemmelige koder og sød, brutal hævn!