Daddy's Home, det sjette album fra Annie Clark aka St. Vincent, er den seneste facet af en stadigt udviklende kunstner, der af mange betragtes som den mest konsekvent innovative og spændende tilstedeværelse i moderne musik.


I vinteren 2019, da MASSEDUCTIONs titelnummer vandt en GRAMMY for Best Rock Song og albummet vandt Best Recording Package, blev St. Vincents far frigivet fra fængslet.  

Hun begyndte at skrive de sange, der ville blive farens hjem, og lukkede løkken på en rejse, der begyndte med hans fængsling i 2010, og i sidste ende førte hende tilbage til den vinyl, som hendes far havde introduceret hende til i løbet af sin barndom. De plader, hun sandsynligvis har lyttet til mere end nogen anden musik i hele sit liv. Musik lavet i sepia-tonet centrum af New York fra 1971-1975.


Albummet blev produceret af Annie Clark og Jack Antonoff, indspillet af Laura Sisk, blandet af Cian Riordan og mestret af Chris Gehringer. Musikken blev udført af Annie, Jack, Cian, Thomas, Evan Smith, Sam KS, Greg Leisz, Daniel Hart, Michael Leonhard, Lynne Fiddmont og Kenya Hathaway.Trackliste:

01: Pay Your Way in Pain 
02: Down and Out Downtown 
03: Daddy’s Home 
04: Live in the Dream 
05: The Melting of the Sun ¨
06: The Laughing Man 
07: Down 
08: Somebody Like Me 
09: My Baby Wants a Baby 
10: …At the Holiday Party 
11: Candy Darling