Rockstar Games bringer det bedst sælgende PlayStation2-spil nogensinde - Grand Theft Auto: San Andreas - til PlayStation 3 for første gang på en fysisk disk. Med en stor åben verden, der dækker staten San Andreas og dens tre større byer - Los Santos, San Fierro og Las Venturas - har Grand Theft Auto: San Andreas til PlayStation 3 forbedret visuel troskab og over 70 timers gameplay.


For fem år siden undslap Carl Johnson fra det pressende liv i Los Santos, San Andreas, en by, der rev sig selv i stykker med bande-problemer, stoffer og korruption. Hvor filmstjerner og millionærer gør deres bedste for at undgå forhandlere og gangbangers.


Nu er det begyndelsen af ​​90'erne. Carl må hjem. Hans mor er blevet myrdet, hans familie er faldet sammen, og hans barndomsvenner er alle på vej mod katastrofe. Da han vendte tilbage til nabolaget, skyder et par korrupte betjente skylden for et drab på ham. CJ tvinges på en rejse, der fører ham gennem hele staten San Andreas for at redde sin familie og tage kontrol over gaderne.