Få det forbryderisk morsomme LEGO DC SUPER-VILLAINS inklusive en ekslusiv limited edition Lex Luthor-Superman figur!
 
Drag ud på et helt nyt LEGO-eventyr ved at blive den bedste skurk, universet har set i LEGO DC Super-Villains. For første gang giver et LEGO-spil spillerne mulighed for at spille som en super-skurk igennem hele spillet, frigøre ondskabsfulde narrestreger og skabe kaos i en actionfyldt, sjov historie skrevet i samarbejde med DC Comics. I en ekspansiv, åben verdensoplevelse inden for DC-universet er Justice League forsvundet og efterlod Jordens beskyttelse til deres kolleger fra et parallelt univers, der har udråbt sig selv som 'Justice Syndicate'. Nogle gange tager det mere end en superhelt at få arbejdet gjort, og det er op til spilleren og en skør gruppe af misfits at afdække intentionerne med Jordens nye, mærkelige, wannabe superhelte. Deltaget af kendte super-skurke: The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro og utallige andre fra Injustice League, vil spillerne tage på et episk eventyr for at sikre, at deres skurke forbliver uovertruffen.


 


SPILFUNKTIONER:


· Det er godt at være ond - Injustice League går ikke efter andenpladsen, når det kommer til skurkeri. Aldrig har spillere vovet sig gennem LEGO-universet ud fra en skurks unikke perspektiv. Ved at omfavne deres indre super-skurk, vil spillerne kæmpe mod modstandere, løse gåder og overvinde forhindringer ved hjælp af truende skødespids og taktik, der opleves bedst ved at være en af ​​de onde.


 


· Specialbyggede super-skurke - Spillere skaber deres egen unikke super-skurk i starten af ​​spillet eller vælger blandt forudindstillede skurkpersoner, der vil være hovedperson og centrum for historien. Udseende, stil, evner og baghistorie af deres skurk kan tilpasses. Spillere vil låse op for nye evner, kræfter og tilpasningselementer, når de skrider frem gennem historien.


 


· Oprivende sjov DC Comics historie - Spillere skal bekæmpe ondt med ondt gennem en original, humoristisk historie skrevet i samarbejde med DC Comics. Uanset om det drejer sig om graffiti, der sprøjter bymuren eller bruger Fear Toxins til at skræmme tegn i nærheden og give dem en bange, har super-skurke fuld regeringstid til at bruge nogle tricks i deres arsenal til at stoppe Justice Syndicate's onde plan.


 


· Nye steder at udforske - Spillets vigtigste knudepunkt ligger i Gotham City og Metropolis og har andre DC Comics-placeringer og vartegn, herunder Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice og Justice League Watchtower.


 


· Hold dig sammen gennem co-op-gameplay - Venner og familie kan til enhver tid deltage i spillet ved hjælp af lokale co-op-oplevelser med to spillere. Spillere kan gå sammen i episke bosskampe og mere.


 


· Kriminalitetshub-begivenheder - Separate helte- og skurke-ledede kriminalitetsnavnehændelser giver spillerne mulighed for at gennemføre et røveri sammen med andre skurke eller nedbryde de onde i heroiske missioner.


 


Specifikationer