På udkig efter hvile og afslapning, satte Phantom Thieves sig for at begynde deres road trip, indtil en hensynsløs Kyoto detektiv hverver deres hjælp til at undersøge en række mærkelige sager, der forekommer i hele Japan ... Ellers anholder han Jokeren. Da de graver dybere ind i mysteriet, opdager de en anden verden, hvor uskyldige mennesker bliver fængslet og tvunget til at miste deres hjerters ønsker ved dens herskers luner. I typisk Phantom Thieves stil, vil de bruge alt, hvad de har fået til at befri de fængslede, returnere deres hjerter, og slå tilbage mod korruption i deres mest eksplosive kamp endnu!


Persona 5 Strikers har en dyb historiekampagne og spændende kamp, der giver en ægte Persona-oplevelse. Besøg 6 forskellige byer i Hele Japan, lav fristende regionale opskrifter, og giv en hjælpende hånd til dem i nød. Kæmp derefter mod Skyggerne for at afdække kilden til korruptionen i Metaverse-fangehullerne. Hop ind i historien, om du er nybegynder til serien eller en longtime fan!Bekæmp fjender i det hybride kampsystem, der kombinerer eksplosiv actionkamp med pause-og-plan sekvenser til at beslutte dit næste strategiske træk. Få en fordel i forhold til dine fjender ved at bagholde dem, slå til mod deres elementære svagheder til at banke dem ned, og levér det afsluttende slag med et All-Out Attack!


Alle Phantom Thieves er fuldt spilbare, så brug hver figurs specifikke færdigheder og hidkald deres Personas for en jævn, elegant kamp! Styrk deres evner og kæmp med din egen stil. Hver karakter har deres egen unikke suite af vidtrækkende, prangende besværgelser og magi til at udrydde store horder. Har du nogensinde ønsket at kæmpe som en kæmpe kattebus? Du behøver ikke lede længere. Persona 5 Strikers er purrfekt til dig.