'Xeno Crisis & Tanglewood' Dual Game Cartridge til Evercade inkluderer 2 prisnominerede spil. Cartridgen leveres i et forbløffende, fysisk etui i retrostil og manual i fuld farve.


 


XENO CRISIS er en top-down arena shooter, der oprindeligt var designet til Sega Mega Drive fra Bitmap Bureau. I Xeno Crisis tager du kontrol over kamphærdede marinesoldater, der går ud på en dødbringende mission for at konfrontere en fremmed trussel! Kør og skub dig gennem tusinder af modstandere, søg efter overlevende og for i sidste ende at stå ansigt til ansigt med årsagen til forpostens død.


Som et succesfuldt Kickstart-projekt fra 2017, er Xeno Crisis blevet nomineret til priser og leverer en virkelig fremragende retro shooter-oplevelse.


Spillere har flere våben til rådighed, men ammunition er begrænset, så spillerne skal hele tiden være på farten og gribe nye våben og ekstra ammunition, mens de går. Når et rum er ryddet for alle fjender, kan spilleren vælge, hvilken udgang der skal tages, med det formål at redde enhver af koloniens indbyggere, der stadig kan være i live, og derefter gå videre til områdets boss. Der er i alt 7 områder, hver med deres egne fjender, farer, hemmeligheder og gameplaynuancer.


 


TANGLEWOOD er et splinternyt og originalt spil til Sega Mega Drive, der nu fås på Evercade-cartridges efter den succesrige Kickstarter-kampagne i 2016. En ægte 16-bit, nostalgisk platformoplevelse, der bare kører og får fans af spillets gyldne æra til at føle sig varme og fuzzy.


Spillet foregår i en fiktiv verden og følger en ung skabning, Nymn, der er adskilt fra familieflokken, da solen går ned. Ude af stand til at komme tilbage til sikkerheden i det underjordiske hjem, skal Nymn finde en måde at overleve nattens farer og overleve til morgenen.


TANGLEWOODs verden er farlig efter mørkets frembrud, og Nymn skal bruge undvigelsesfærdigheder, specielle evner, fælder og list for at besejre rovdyr.