FIFA vender tilbage med nye måder at spille på og lave hold med vennerne på gaden og på stadion.

Vind som et hold i EA SPORTS™ FIFA 21, drevet af Frostbite™. Uanset om det er på gaden eller på stadion, har FIFA 21 flere måder at spille på end nogensinde før – herunder UEFA Champions League og CONMEBOL  Libertadores.

Bliv belønnet for din kreativitet, både med og uden bold, med FIFA's hidtil mest intelligente gameplay.

Agile Dribbling
Storm forbi forsvarsspillerne med den nye Agile Dribbling. Hurtigere fodarbejde giver dig større kontrol og bedre reaktionsevner i én mod én-situationer, mens nye finter fanger forsvarsspillerne på det forkerte ben.

Positioning Personality
Positioning Personality understreger, hvor vigtigt det er at positionere sig godt på banen. Verdensklasseangribere placerer sig på linje med den sidste forsvarsspiller for at holde sig onside, spilfordelere finder de ledige rum på tværs af banen, mens de bedste forsvarsspillere lukker effektivt ned for afleveringer.

Creative Runs
Creative Runs giver dig nye muligheder for at påvirke dit holds bevægelse uden bold og revolutionerer det opbyggende angrebsspil med flere måder at bryde igennem forsvaret på.

Det grundlæggende i fodbold
Ændringerne til fodboldens byggesten i FIFA er baseret på feedback fra fællesskabet og højner spillet på banen med manuelle hovedstød, mere balancerede opdækninger, mere intelligente afleveringer og bedre reaktionsevner, som giver dig bedre kontrol med og uden bolden.


Spiltypen Karriere
Du bestemmer over hvert et øjeblik i dit holds rejse mod toppen med mere dybde til kampe, spillerkøb og træninger.

Forbedret modstander-AI
Forbedret modstander-AI betyder, at modstanderne går klogere i kamp. Nye systemer fører til mere oplyste AI-beslutninger, hvad angår markeringer, tacklinger, afleveringer og driblinger, så hver kamp giver nye udfordringer.


Nye måder at krive kontrakt med spillere på
Transfervirkeligheden forbedres i Karriere i FIFA 21 med både spillerstyrede hold og AI-hold og nye måder at skrive kontrakt med spillere på. Send Loan to Buy-tilbud med eller uden fremtidige transfergebyrer for at sikre nye talenter til dit hold, og reagér på AI-trænerens tilbud om spillerudvekslinger for at dominere transfermarkedet.