Nu kommer det live-album, vi har ventet på


Efter Flemming Bamse Jørgensens alt for tidlige død i 2011 har Stig & Vennerne holdt det enorme sangkatalog, han efterlod sig, i live med deres hyldestkoncerter, som trækker fulde sale landet over. 

Som Stig Rossen siger ved åbningen af hver koncert: ”Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er ved at holde en fest!”

Og fest er der, når publikum skråler med på klassikere som ”Vimmersvej”, ”Solen skinner” og ”Hvorfor går Louise til bal”. Alle tre er selvfølgelig blandt de 12 hits, der er at finde på Stig & Vennernes første album ”LIVE 1”.


Stig & Vennerne består af kapelmester Peter Bødker (keyboard, guitar og kor) og Frank Thøgersen (trommer og kor), som begge nåede at spille med Flemming i 15 år. Anders Lampe (elguitar) nåede at være en del af Bamses Venner i 6 år, imens Allan Nagel (bas og kor) ligesom Stig Rossen (vokal) har været med siden 2011.

Med 40-50 optrædener om året når Stig & Vennerne ud til et bredt publikum, som tæller både trofaste Bamse-fans og nye fans. Repertoiret er en blanding af de største hits og de lidt mindre kendte perler fra Bamses Venner. Kendetegnende for alle sangene er det fantastiske tekstunivers, hvor hverdagens oplevelser og stemninger er i centrum.

Publikum har længe efterspurgt en udgivelse med live-udgaver af Stig & Vennernes versioner af sangene, og nu kommer albummet endelig i handelen.

Trackliste:
01: Vimmersvej
02: Lang tids ventetid
03: Jeg elsker kun dig
04: Hula hula baby
05: Softicemaskinen
06: Endnu engang
07: Der er no´ed ved dig
08: Solen skinner
09: Se min læge er diktator
10: Du er min
11: Volleborg
12: Hvorfor går Louise til bal