"Guilty Gear -Strive-" er den seneste tilføjelse til den kritikerroste Guilty Gear-kampspilsfranchise. Oprettet af Daisuke Ishiwatari og udviklet af Arc System Works, opretholder “Guilty Gear -Strive- seriens ry for banebrydende hybrid 2D/3D-celleskygge grafik og intenst, givende gameplay.


Der er en fuldt stemmelagt historietilstand, der dykker dybt ned i Guilty Gear-universet, nye karakterer, der slutter sig til fanfavoritter, og robust rollback netkode.


◆ Fantastiske grafik og animationer


Den banebrydende 2D/3D-hybridgrafik, der er signatur for Guilty Gear-serien, er hævet til det næste niveau i "Guilty Gear -Strive-". Den nye kunstneriske retning og forbedrede karakteranimationer vil gå ud over alt, hvad du har set før i et kampspil!


◆ Ny revolution i kampspil!


Guilty Gear -Strive- bringer en række nye og innovative spilmekanikker designet til at give spillere, der er nye i serien, en hurtig instruktion til det grundlæggende, samtidig med at de opretholder det dybe, kreative gameplay, som Guilty Gear roses for. Nye tilføjelser til serien, såsom en murødelæggende mekanik, giver mulighed for nye og spændende tilgange til kamp.


◆ Universets skæbne vil blive bestemt ...


Historien om Guilty Gear, der strækker sig over 20 år, vil endelig komme til en konklusion i "Guilty Gear -Strive-". Alle prøverne og trængslerne, som seriens helte og skurke har været udsat for, vil endelig konkludere. Oplev den forbløffende sandhed, der venter ved alle tings slutning.