Hvad gør os til mennesker?

Detroit 2038. Teknologi har udviklet sig til et punkt, hvor menneskelige androider er overalt. De taler, bevæger sig og opfører sig som mennesker, men de er kun maskiner, der betjener mennesker.


Spil tre forskellige androider, og se en verden på randen af ​​kaos - måske vores fremtid - gennem deres øjne. Dine beslutninger vil dramatisk ændre, hvordan spillets intense, forgrenede fortælling spiller ud.


Du vil stå over for moralske dilemmaer og beslutte, hvem der lever eller dør. Med tusinder af valg og snesevis af mulige afslutninger, hvordan vil du påvirke fremtiden for Detroit og menneskehedens skæbne?


Gå ind i en verden, hvor moralske dilemmaer og vanskelige beslutninger kan gøre android-slaver til revolutionære i verden. Oplev hvad det betyder at være menneske set fra en outsiders synsvinkel - og se verden gennem en maskines øjne.


Form en ambitiøs forgreningsfortælling, hvor dine beslutninger ikke kun bestemmer skæbnen for de tre hovedpersoner, men for hele Detroit. Hvordan du styrer Kara, Connor og Markus kan betyde liv eller død - og hvis en af ​​dem betaler den ultimative pris, fortsætter historien stadig.


Enhver beslutning, du tager, uanset hvor minut, påvirker resultatet af historien. Intet playthrough vil være nøjagtigt det samme: afspil igen og igen for at opdage en helt anden konklusion.


Detroit: Become Human bringes til pc med enestående grafik, 4K-opløsning, 60 fps framerate og fuld integration af både mus / tastatur og gamepad-kontroller til den mest komplette Detroit: Become Human-oplevelse til dato.