Vores mission har altid været at få dig til at sige "det ser så ægte ud". Men med RIDE 4 skubbede vi vores grænser yderligere og nåede et nyt niveau af perfektion, så du endelig kan skrige: "dette ER rigtigt!".

Oplev en nyt udtryk for realisme, den perfekte kombination mellem banebrydende teknologi, livslignende modeller med ekstraordinær opmærksomhed på de mindste detaljer og en endnu mere spændende konkurrencemæssig oplevelse.


Er du klar til at vide mere?


Kør som en professionel! Spil som en professionel rytter, og udforsk en ny og fuldstændig redesignet karrierefunktion med den mest dynamiske progression nogensinde.

Start din rejse ved at vælge en Regional League og fortsæt din stigning mod succes i verdensligaerne. Dine beslutninger bestemmer din unikke vej, så vælg klogt og oplev det professionelle liv!


Oplev mere!


Nyd en hidtil uset rejse langs verdens smukkeste spor og føl hvert øjeblik af denne oplevelse. At køre i dagslys er en ting.

At køre under regn om natten, kun styret af dit instinkt er en anden. Du får brug for alt dit talent for at møde dine rivaler og uforudsigelige vejrforhold. Og glem ikke at tænde forlygterne!


Tjek det nu!


Hvem sagde, at alle gode ting skulle komme til ophør? Gør dig klar til at tilfredsstille dit ønske om konkurrence, som du aldrig har gjort før.

Velkommen til Endurance World, en helt ny mode dedikeret til de mest spændende langdistance-motorcykelløb.

Virkelig de mest udfordrende konkurrencer, du nogensinde har haft. Tror du, du kan ride? Du har brug for så meget mere end det!


Gør dig klar til endeløs sjov!