For at fejre 20-årsdagen for udgivelsen af deres debutalbum Hybrid Theory, udgiver Linkin Park en 20-års jubilæumsudgave denne kommende oktober.


Super Deluxe Box Set har 3 vinylsæt (det originale album, Reanimation-albummet (dobbelt LP) og Hybrid Theory EP) sammen med 5 cd'er (det originale album, Reanimation-albummet, B-Sides Rarities, LPU Rarities og Forgotten Demos) og 3 dvd'er (inklusive promovideoer af spor og live-koncerter) samt en kassette-single, indbundet bog, sæt med 3 litho-udskrifter, plakat og replika tour laminat).

Også inkluderet er en kopi af et pas, en plakat af Chester Bennington og 3 litografier af det nye kunstværk designet af Mike Shinoda, Joe Hahn og Frank Maddocks (kunstnerisk leder på det originale album og på denne jubilæumsudgave).

På de 5 cd'er: albummet 'Hybrid Theory' og 'Reanimation', den udgivne samling af Forgotten Demos, kompilering af B-side Rarities og LP'en Rarities. På de 4 VINYLS: albummet 'Hybrid Theory' og den dobbelte 'Reanimation' samt 'Hybrid Theory' EP, der fås for første gang på vinyl.

På de 3 DVD'er: 1: Frat Party på Pankake Festival. 2: Projekt Revolution (upubliceret koncert fra 2002) samt nye interviews med bandet og upublicerede backstage-videoer. 3: To uudgivne koncerter fra 2001 ('Rock Am Ring Festival' (Tyskland) / 'The Fillmore' (San Francisco).

På CASSETTE: gengivelse af de 2 numre af den originale 'Street Team Sampler'. Udgivet i oktober 2000 , 'Hybrid Theory' er det fænomenale debutalbum fra Linkin Park, en perfekt kombination af tung alternativ rock, hip-hop og elektroniske sløjfer.

Rangeret nr. 1 i amerikansk albumsalg i 2001 solgte det til mere end 11 millioner eksemplarer på verdensplan og indeholder hitsinglerne "One Step Closer", "Crawling" og "In The End .... Det tillod også gruppen at vinde deres første Grammy Award med" Crawling " i kategorien Best Rock Performance. "


Box indeholder:


VINYL


LP1: Original album
LP2: Reanimation Album (dobbelt LP)
LP3: Hybrid Theory EP


CD


CD1: Original album
CD2: Genanimering
CD3: B-Side Rarities
CD4: LPU Rarities
CD5: Glemte demoer


DVD


DVD1: Frat Party på Pankake Festival
DVD2: Projekt Revolution 2002
DVD3: Fillmore 2001 / Rock Am Ring 2001


KASSETTE CASE
HARDBACK BOG
SÆT MED 3 LITOER
PLAKAT
REPLICA TOUR LAMINERER