Out of the Ashes (2003, Emmy-vinder):
Holocausts rædsler affødte personlige historier om overlevelse, som kun de involverede kan sætte sig ind i.


Den Emmy-belønnede film Out Of The Ashes fortæller den utrolige historie om dr. Gisella Perl, som overlevede koncentrationslejren Auschwitz blot for at blive udsat for nye rædsler efter at være flygtet til et nyt liv i Amerika. Under immigrationen afsløres en frygtelig hemmelighed: I Auschwitz blev hun tvunget til at arbejde for den berygtede nazilæge Josef Mengele.


Gisella plages af samvittighedsnag og må foretage en vanskelig indre rejse for at få svar på et altafgørende spørgsmål: Hvad var det egentlig, hun blev tvunget til at gøre for at slippe derfra med livet i behold?

The Devil´s Arithmetic: 
Dustin Hofman og Mimi Rogers er medproducenter af denne film, som præsenterer sandheden om holocaust, så den kommende generation forstår. hvorfor man aldrig må glemme den. Kirsten Dunst spiller Hannah - en moderne teenager, som går mere op i trends end i historie. Under den traditionelle påskefest er hendes tanker helt andre steder mens hendes slægtninge taler om koncentrationslejrene. Men så træder Hannah gennem en portal til fortiden og havner i Polen under nazisternes jødeforfølgelse, hvor hun bliver en af sine egne forfædre. 

The Last Train To Auschwitz:
Det Sidste Tog Til Auschwitz følger en lille gruppe jøder fra tilfangetagelsen til deres forudsigelige skæbne i en koncentrationslejr.


Under Anden Verdenskrigs sidste dage blev de låst inde i kreaturvognene i et "særligt tog" og fragtet til Auschwitz som tusindvis af andre jøder. Under den pinefulde rejse dør mere end halvdelen af dem af tørst.


De episoder, der bliver vist som flashbacks til nogle af familiernes tidligere liv, står i skarp kontrast til de rædsler, som de nu gennemlever.
Men de dødsdømtes vilje til at leve på trods af deres klaustrofobiske og frygtelige situation i kreaturvognen er filmens bærende tema.


Spørgsmålet er, om den er stærk nok til, at nogen af dem vil overleve dette rullende helvede?

The Angel Of Auschwitz:
Baseret på en sand begivenhed. Auschwitz Birkenau 1944 - beretningen om den enestående kvinde Stanislawa Leszynska, som blev fængslet af nazisterne og rekrutteret til at assistere den berygtede dr. Mengele i lejrens sygehus.


Da hun med egne øjne overværer dr. Mengeles frygtelige eksperimenter, beslutter hun at forsøge at redde så mange liv som muligt fra nazisternes helvede.


Selv om hun sætter sit eget liv på spil, lykkes det hende med denne mageløse bedrift at redde over 3000 spædbørn fra en sikker død.


The Guard Of Auschwitz:
En SS-officer får opgaven, at han skal bidrage til at bygge et nyt gaskammer i Auschwitz, men begynder at indse, at han bidrager til en stor grusomhed.


Se dette helt nye historiske Auschwitz-drama fra Terry Lee Coker. The Guard of Auschwitz havde premiere i 2018. Filmens medvirkende består blandt andre af Lewis Kirk, Claudia Grace Mckell og Michael McKell.