Bounty Battle er det ultimative indie kampspil: et helt nyt 2D fighting spil, hvor du kan sætte dine yndlings indie helte op imod hinanden! Indie helte fra spil som Guacamelee!, Dead Cells og Darkest Dungeon kæmper mod hinanden i dette vilde kampspil.

Bounty Battle byder på mere end 25 krigere fra over 20 forskellige Indie-spil! Hver fighter har deres egen Minion-ledsager og unikke evner. Kæmp på tværs af niveauer inspireret af krigernes oprindelige spilverdener med op til 3 andre spillere.

En overnaturlig begivenhed af ukendt oprindelse fik store virveler til at dannes på tværs af multiverset. Den valgte de største krigere fra hver verden og tildelte dem magiske kræfter. Hver verden har øje for prisen og kæmper for den ultimative kontrol over multiverset… med deres respektive mestre - som også tilfældigvis får en dusør placeret på hovedet! Nu er det tid til at beslutte, hvem der vil kontrollere universet. Alle verdener kolliderer i denne sidste konfrontation for at bestemme universets skæbne.