Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City indeholder både The Lost and Damned samt The Ballad of Gay Tony sammen på en disk.

Kræver ikke en version af det originale Grand Theft Auto IV for at spille.

Grand Theft Auto The Lost and Damned
Johnny er et veteranmedlem i The Lost, en berygtet bikerbande. Johnny har skabt forretningsmuligheder for The Lost i Liberty City, men hans første loyalitet skal være det plaster, han bærer på ryggen, og til Billy Gray, klubbens præsident. Men når Billy vender tilbage fra rehabilitering, helt besat om blodsudgydelse og ødelæggelse, befinder Johnny sig midt i en ond torvkrig med rivaliserende bander for kontrol over en by revet i stykker af vold og korruption. Kan broderskabet overleve?

Udviklet af serieskaberen Rockstar North og beliggende i Liberty City, har Grand Theft Auto: The Lost and Damned en ny hovedperson, Johnny Klebitz, og et plot,  der skaber en krydsning til historien om Grand Theft Auto IV nye missioner, der tilbyder en helt frisk måde at udforsk Liberty City med nye multiplayer-tilstande, våben og køretøjer og et mangfoldigt soundtrack med ekstra musik - alt sammen med de utrolige produktionsværdier, der er varemærkerne for Grand Theft Auto.

The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony springer ind i Liberty City med en overdosis af pistoler, glitz og snavs. Som Luis Lopez, deltids Hoodlum og fuldtidsassistent ved den legendariske natklubimpresident Tony Prince (alias “Gay Tony”), vil spillerne kæmpe med de konkurrerende loyaliteter hos familie og venner, og med usikkerheden om, hvem der er ægte, og hvem der er falsk i en verden, hvor alle har en pris.

Udviklet af serieskaberen Rockstar North og beliggende i Liberty City, afslutter Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony en episk historie og gameplay-bue, der skaber en krydsning til historierne om Grand Theft Auto IV og Grand Theft Auto: The Lost and Damned. Med nye missioner, våben, køretøjer, soundtrack-opdateringer og multiplayer-indhold, der viser den over-the-top natur i centrum af byen, på den anden side af fløjl reb, hvor alle og alt er tilgængeligt og tilgængeligt for en pris .