Efter at være blevet bortvist fra en efterskole for piger, lider den rebelske Jen af en skade, efter sit forsøg på at flygte fra the Ashmann Inn, hvortil hun blev sendt for at arbejde som en tjenestepige. Sammen med hendes nye ven, en sky violinist ved navn Linn, der også er tjenestepige der, bliver Jen langsomt opmærksom på kroens ubehagelige historie. Som de to piger begynder at observere mærkelige hændelser, der involvere kroens beboere, en hjemsøgende figur, der lurer på kroens gange, og en ildevarslende tilstedeværelse inde fra hotellet, må duoen flygte fra deres fængsel med sandheden... og deres liv i behold.

I mellemtiden støder den gådefulde Rosemary Reed på et gammelt nemesis, den siden mistænkte ejer af Ashmann Inn, i hendes fortsatte søgen efter Celeste Felton - en ung pige, der forsvandt mange år forinden under uforklarlige omstændigheder. Tættere på de svar hun søger end nogensinde før, vil Reed afsløre alles rolle i dette snoede plot, for det bedre eller værre.

En følelsesladet rejse med rædsel, tragedie og kærlighed
Den prisvindende survival horror-serie Remothered vender tilbage. Broken Porcelain bringer et overflod af velkomne ændringer i serien, der introducerer nyt gameplay og historiefortællingselementer, der giver nyt liv til karaktererne og skaber et hidtil uset fordybelsesniveau i dette spøgelsesrige eventyr - perfekt til både nye og tilbagevendende fans af serien.