Pathfinder Kingmaker er et isometrisk RPG, der udspiller sig i det ikoniske Pathfinder brætsspilsunivers. Nyd en klassisk RPG oplevelse, der er inspireret af spil som Baldur's Gate, Fallout 1 og 2, og Arcanum. 

Udforsk "Stolen Lands", der er en region som gennem længere tid har været omstridt territorie. Hundredvis af kongeriger har opstået og gået til grunde i dette land, og det er nu op til dig at forme det. For at skabe dit eget kongerige bliver du nødt til at overleve i et brutalt vildnis, samtidig med at du skal håndtere truslen fra dine rivaler i andre nationer.

Tilpas din karakter med mange forskellige evner og klasser, for at skabe et færdighedssæt, der passer perfekt til dig. Gør brug af frygtindgydende magi og vælg mellem mange forskellige klasseevner, attributter og bedrifter. Pathfinder gør det muligt for spillere at skabe deres egne helte eller skurke, så de passer bedst til deres personligheder.

Tag ud og udforsk ældgamle grave og ruiner, samtidig med at du skal håndtere politikken der foregår i dit eget hof. Dit kongerige er en refleksion af din egen karakter og de valg som du har truffet gennem spillet. Det er en levende ting, der er formet af din personlighed, dine allierede og dine evner til at lede dit folk. Dit kongerige har mulighed for at udvide sig, så du kan skabe nye byer og fælleskaber og din hovedstad vil ændre sig fysisk, baseret på hvilke valg du tager gennem spillet, hvilken politik du har ført og hvem du er allieret med.

Når dit kongerige vokser vil forskellige nabolande og fraktioner komme og søge din velvilje, samtidig med at de ønsker at teste dets styrke.

Definitive Edition indhold