Ary and the Secret of Seasons er et prisbelønnet eventyrspil, der følger en ung pige ved navn Aryelle eller Ary, som hun rejser henover den store verden ​​Valdi.

Ved at blive vinterens vogter får Ary evnen til at manipulere årstiderne omkring hende. Ary vil lære at kontrollere årstiderne og bruge dem til at besejre fjender, overvinde forhindringer og løse komplekse gåder i hendes eventyr på tværs af Valdi.

For længe siden blev Valdi's verden truet af en ond troldmand. Efter en stor kamp blev han besejret af den legendariske kriger og forseglet inde i the Vault, fængslet i al evighed. I dag er Valdi's verden opdelt i fire regioner svarende til de sæsoner, de oplever. I generationer har Guardians of Seasons opretholdt og beskyttet disse regioner, ved at videregive deres viden fra far til søn.

Dagdann, Brynn og Luchtann er de nuværende Guardians of Seasons. Hvert år mødes de i Dome of Seasons for den engang ærede pligt med at forstærke det segl, der beskytter Valdi's verden. I løbet af århundreder er legenderne om en fængslet ond troldmand forsvundet, og vogternes hellige pligt er blevet reduceret til et overfladisk ritual. Ari's introduktion til Guardians vil give et frisk pust til det vaklende hold.

Nøglefunktioner