Du er en monark, og dit mål er at vokse dit spirende rige mens du beskytter dine loyale undersåtter og krone mod grådighed! I løbet af dagen rejser du landet rundt på toppen af ​​din ganger for at rekruttere tropper, beordre opførelser af nye bygninger og hente dit kostbare guld. Om natten vil horder af Greedlings angribe fra begge sider af dit rige for at nedbryde dine mure og stjæle din krone.

Kingdoms gameplay drejer sig om administration af midler, som er afgørende for at rekruttere nye emner, tildele dem opgaver, opbygge eller forbedre strukturer og låse op for nye gangere, NPC'er og lande at udforske. 

Kingdom Majestic indeholder de to micro-strategispil Kingdom New Lands, samt dets efterfølger Kingdom Two Crowns, og Kingdom Majestic vil indeholde al indhold udgivet til begge titler siden deres originale udgivelse. Dette inkluderer "Dead Lands", den nyeste opdatering til Kingdom Two Crowns, en crossover hændelse, der tilføjer karakterer og indhold, der er inspireret af det velkendte gothic horror action RPG Bloodstained: Ritual of the Night.

Kingdom: Majestic Limited Edition indhold