Nyd 2 episke mexicansk-inspirerede action platformere samlet i én pakke med Guacamelee! og Guacamelee! 2.

Guacamelee!
Carlos Calaca har kidnappet El Presidentes datter, og han planlægger at ofre hende for at sammenslå de levendes verden med de dødes verden.

Juan Aguacate, en agave-landmand, der snubler over en legendarisk Luchador-maske, må finde styrken og modet til at blive helten, som han altid har drømt om at være og sætte en stopper for dette.

Guacamelee! er en Metroidvania-stil action-platformer, der udspiller sig i en magisk verden inspireret af traditionel mexicansk kultur og folkeeventyr. Spillet har nærkamp, ​​parallelle dimensioner og co-op på samme skærm. 

Guacamelee! 2
Brawling har aldrig været smukkere! Den længe ventede efterfølger til smash hit action-platformeren er her: Guacamelee! 2 bringer luchador Juan Aguacate ud af pension for et fantastisk nyt Metroidvania-stil-eventyr.

Udforsk en enorm, håndlavet verden inspireret af mexicansk kultur og folkeventyr, fyldt med kække nye skurke og rare mødre (og et par gamle venner!). Lær et dybt repertoire af knogleknusende bevægelser for at afværge skelethorderne og overvind en række platformeudfordringer... og hvem sagde noget om en Chicken Illuminati? Bestemt ikke os!