Project Cars 3 er det tredje spil i den bedst-sælgende racing serie, der bringer alle de spændende elementer, følelser og morskaben fra den livlige verden af motorløb til levende live, som spillerne påtager sig en helt ny karriererejser, der lander dem titlen som racerlegende!

Noget nyd i serien er bl.a. et dybt engagerende metaspil, der udfordrer spillere til at race hårdt og optjene kredit i spillet, som de kan bruge til at købe og eje hundredevis af biler fra verdens største elitemærker, og race med dem alle i dynamiske og spektakulære løb verden rundt, med fantastiske virkelighedstro vejreffekter og sæson-forhold.


Kredit og XP, der bliver vundet i løb, giver spillere mulighed for at købe autentiske præstationsopgraderinger og tilpasningsmuligheder til deres væld af eksklusive biler, inklusiv hjul, dæk, kropssæt, fælge samt personaliseringsmuligheder, for at skabe deres helt egne racer-helte personligheder.

Med en fuldkommen omdesignet controlleroplevelse, der er ulig nogen anden, og en endnu mere nøjagtig og sjov håndteringsmodel, med justerbare færdighedsinstillinger til hvert niveau af fører og hvert element af vejr-affekterede ræs, er Project Cars 3 den største, mest spændende og autentiske evolution til den definitive racing-serie!

Nøglefunktioner