It’s about time - til et helt nyt Crash Bandicoot-spil! Crash afsted ind i et tidssplintret eventyr med dine yndlingspungrotter.

Neo Cortex og N. Tropy er tilbage igen og lancerer et totalangreb – ikke blot på universet, men på hele multiverset! Crash og Coco er her for at redde dagen ved at genforene de fire kvantemasker og bøje reglerne for virkeligheden.


Nye evner? Tjek. Flere spilbare figurer? Jep. Andre dimensioner? Selvfølgelig. Ultralatterlige bosser? Klart. Samme fantastiske atmosfære? Det kan du vædde dine cowboyshorts på. Hey, er det egentlig shorts? Ikke i det her univers!

Et helt nyt Crash-eventyr
Neo Cortex og Dr. N. Tropy er sluppet ud af deres fængsel, og det er op til Crash, Coco og vennerne at krydse tid og sted for at forhindre disse tre i at overtage ikke bare verden – men hele multiverset.

Tag kvantemaskerne på
Gør brug af fire stærke vogtere af tid og rum, der giver Crash og Coco magten til at bøje virkelighedens regler og lægge farlige forhindringer bag sig på spændende nye måder.

Crash, Coco og endnu længere
Du spiller ikke blot som den wumpende, springende pungrotte-duo, men du oplever også ting fra forskellige synsvinkler, så som den enestående Dr. Neo Cortex.