De legendariske Dragon Quest RPG spil kan endeligt nydes på Nintendo Switch, og med denne fantastiske kollektion får du alle 3 spil i serie, samlet i én samling. Nyd eller genoplev den komplette Erdrick Trilogy på Nintendo Switch!

Dragon Quest
Det legendariske RPG kommer til Nintendo Switch! Hvad end du er en veteran fan, med brug for lidt nostalgi, eller en nytilkommer, der søger efter et friskt pust fra en gamme klassiker, er dette spillet for dig!

Drag ind i en fantasy-verden med sværd, magi og monstre! Freden i Fair Alefgard er blevet knust af den afskyelige Master of the Night, kendt som Dragonlord, og Sphere of Light, som så længe har holdt mørkets kræfter i skak, er blevet stjålet! Det er tid for dig, en ung kriger gennem hvis årer der strømmer blod fra den legendariske helt Erdrick, til en rejse sig og bekæmpe Dragonlord og redde landet fra mørke!

Oplev den første episode af DRAGON QUEST-serien, der er elsket af millioner i Japan og hele verden over! Skabt af en legendarisk trio med mesterskaberen Yuji Horii, den revolutionerende synthesizer score og orkestrering af Koichi Sugiyama og kunst af mestermangakunstneren Akira Toriyama.

Dragon Quest II
I Dragon Quest II kan du slå dig til efterkommerne af den legendariske helt Erdrick, når de drager ud på et episk eventyr for at besejre den diaboliske højpræst Hargon!

Et århundrede er gået siden begivenhederne i den første Dragon Quest, i hvilken tid efterkommerne af helten fra Alefgard har smedet tre nye nationer. Men den fred, de har kendt, er væk. Dæmonværter, der er hidkaldt fra mørket af Ypperstepræsten Hargon, har endnu engang efterladt landet på randen af ​​ødelæggelse. Nu må den unge prins af Midenhall forsøge at finde de andre to efterkommere af Erdrick, så de sammen kan besejre den uærlige Hargon og genoprette fred i deres verden.

Dragon Quest III
Kan du få succes, hvor din far fejlede, og besejre den barbariske Baramos? Ethvert vidunderligt våben, spektakulær fortryllelse og fantastisk modstander i denne rige fantasiverden er dit at opdage!

Om morgenen på din 16. fødselsdag bliver du påtvunget en tilsyneladende umulig opgave af kongen selv: at påtage sig rollen som din far Ortega, helten i landet Aliahan, og dræbe Archfiend Baramos, mørkets mester! Hvilke prøvelser venter på dig, frygtløse helt, når du begyndte på en søgen, som selv ikke din legendariske far var stærk nok til at gennemføre?