Spil med, når de største atleter i sportens verden kæmper om at nå deres ultimative drøm: En chance for at nå playoffs og vinde en Super Bowl ring.

Madden NFL 21 giver dig mulighed for at spille Football med opdaterede styreegenskaber, mere realisme og med de helt nye spillere fra NFL Draft 2020.

Spil med et af de 32 fantastiske hold eller byg dit eget med de gamle legender og de nye talenter. I Madden NFL 21 kan du vælge mellem et væld af spillere: Lige fra den fantastiske Tom Brady, der nu spiller for Tampa Bay Buccaneers, til årets store navn Joe Burrow.

Start dit eget hold op med sidste års Rookie of the year Kyler Murray eller vælg den altid gode Drew Brees til at lede dit hold.

Det kan også være at du vil genleve Super Bowl LIV ved at spille Kansas City Chiefs mod San Fransisco 49'ers - Mahomes mod Garoppolo.

Nyheder i Madden 21
Defensiv opdatering: Der er kommet nye, længe ventede, open field tackle-animationer, som gør det lettere og mere autentisk at spille på den defensive side af bolden. Derudover er der også kommet nye Pass Rush controls, der gør det mere realistisk at bombe gennem modstanderens O-line.

Skill Stick: Når du løber med bolden vil du nu have mulighed for at lave helt nye, fede jukes, spins, hurdles og slides.

Solo Career: Face Of The Franchise er tilbage med den nye tagline "Rise To Fame". Til forskel for sidste år starter du i High School, hvor du prøver at vinde titlen som State Champions.

50 nye X-Factor abilities: Ja, hele 50. Målet med dette er at spillerne i spillet skal føles mere som de rigtige spillere i NFL.

Cover
Årets cover er sidste års MVP Lamar Jackson, der med Baltimore Ravens vandt AFC North og spillede i årets slutspil.