Med denne 4 CD-box er du sikker på at få hver og en af Peter Vesths kæmpehits samlet på et sted. Denne CD-box indeholder blandt andet dansktop hits som 'Veras Vinterven' og 'Fru Pedersens Bodel'.

På blot 30 år har Peter Vesth formået at skabe hele 60 kæmpehits inden for dansktopgenren. Peter Vesth startede ud som en ung singer-songwriter inden for folkemusik og det var bestemt ikke forudset, at han skulle blive en af landets mest populære pionerer inden for dansktop. 

Skulle man være lidt fræk ville man måske sige, at selvfølgelig har dansktoppen ændret Peter Vesths liv - men måske alligevel ligeså meget som Peter Vesth har været med til at ændre dansktoppen? 


Peter Vesth skriver sine egne sange som spænder bredt mellem de muntre og til tider melankolske stemninger. Peter Vesth har rødder fra den amerikanske folk- og countryscene, som han glidende kombinerer med den ærkedanske elegance og legende lette stil, som ligger meget fjernt fra hvad vi kender som tysk schlager-musik. 

Mens vi venter spændt på hvilke veje Peter Vesth vil gå i musikkarrieren næste gang, kan du nyde disse 68 skønne sange samlet i den flotteste kasse.