Du er hajen!

Oplev den ultimative magtfantasi som havets førende rovdyr - en kæmpe haj! Terrorisér kysten, riv svømmere og dykkere fra hinanden og giv folk en grund til at frygte dig! Tilpas din haj med en række statistisk drevne systemer. Udvikl forskellige dele af din krop for at forbedre deres funktion til havets prøvelser.

Maneater er et single-player action-RPG, der udspiller sig i det brutale farvand i Gulf Coast. Kæmp for overlevelse i det åbne hav, i sumpe og floder, hvor trusler lurer på alle dybder. Fordyb dig i en levende verden fuld af fare og belønninger. Udforsk sunkne vrag, snig dig forsigtigt gennem sumpe eller gennem det åbne hav på jagt efter et bytte, eller to, der kan mætte dig.

Dine eneste værktøjer er dit sind, dine kæber og din uhyggelig evne til at udvikle dig, når du mæsker dig. Næsten alt er på menuen... dræb eller bliv dræbt.

Maneater har en kampagne i fuld historie, der følger hajen, som søger hævn for mordet på sin mor, udført af "Scaly" Pete. "Scaly" Pete er en fisker, der er opvokset med historier om, hvordan hans far blev dræbt af en stor, hvid haj. Hajer viste ingen nåde til hans far, så han udviser ikke barmhjertighed mod dyrene og jager dem overalt. Havene er ikke store nok til dem begge, når de går mod en episk konfrontation i Man Eater!

Nøglefunktioner